2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید اونا ول کنن ؟ شعور خودتون چی میگه ؟ اگر علاقه ای ندارید به طرف مقابل بازی ندید احساساتش رو 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

حتما باید اونا ول کنن ؟ شعور خودتون چی میگه ؟ اگر علاقه ای ندارید به طرف مقابل بازی ندید احساساتش رو

بایکی ۵سال یکی یک سال  حالا عذاب وجدان دارم نمیشه کات کرد باهیچ کدوم  ای خدا 

بایکی ۵سال یکی یک سال حالا عذاب وجدان دارم نمیشه کات کرد باهیچ کدوم ای خدا

اونموقع که داشتی با یک نفر دیگه برنامه میچیدی وجدانت خوابیده بود الان شکوفا شده ؟ جالب

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

اونموقع که داشتی با یک نفر دیگه برنامه میچیدی وجدانت خوابیده بود الان شکوفا شده ؟ جالب

خب خاستگاری نمیومد  چکارمیکردم   ب نظرت الان باید چکارکنم  اصلا برام مهم نی هردوتا هم برن  حوصله رل ندارم گفتم فق خاستگاری  حالا هیچ کدومم نمیان ک معلوم بسه تکلیف 

روانشناس هستی کمکم کن من افسردگی شدید دارم   فکرکنم نتونم تصمیم بگیرم 

خب خاستگاری نمیومد چکارمیکردم ب نظرت الان باید چکارکنم اصلا برام مهم نی هردوتا هم برن حوصله رل ...

وقتی حتی خسته شدی کات میکردی بهتر بود تا اینکه خیانت کنی

روانشناس هستی کمکم کن من افسردگی شدید دارم فکرکنم نتونم تصمیم بگیرم

هنوز روانشناس نشدم ولی بنظرم به هردو واقعیت رو بگی بهتره و حداقل پای یکی بمونی که دوسش داری یا اگر نه با هر دو بهم بزنی بهتره تا اینکه همینجوری ادامه بدی