بچهها مامان من میخواد خونه بخره برای خودش با طلا و پس انداز خودش ولی یه مشکلی هست از بابام میترسم خیلی با مامانم سر لج داره جدیدا همش میخواد اذیتش کنه از اینایی هم هست که زورش میاد چیزی به اسم زنش باشه میترسم برن ،با دوز و کلک یا به زور اونجا خونه و قولنامه رو یواشکی به اسم خودش بگیره یا حواس مامانمو پرت کنه یا از قبل با بنگاهی هماهنگ کنه بزنه به اسم خودش توروخدا بگید چیکار کنم چجوری حواسمون باشه به اسم خودش نزنه از کارای سند زدن و اینا سر در نمیارم خیلی استرس دارم مامانم هیچ پس اندازی نداره مهریه درست هم نداره در واقع از خونه سهمی نداره خدای نکرده بابام چیزیش بشه با سهمش هیچ خونه ای نمیتونه بخره و بچههاشم نمیذارن تو این خونه بشینه از اونورم بابام گلا لج باهاشه بیست ساله میگه حداقل یک سوم خونرو بزن اسمم یا حداقل یه وصیت نامه محضری چیزی بنویس که بعد بچهها منو نتونن بیرون بندازن گوش نمیده توروخدا خیلی استرس دارم این اصلا ازش بعید نیست مامانم خیلی سختی کشیده تمام امیدش به همین پس اندازشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه همون چکی که طلافروش میده رو بدیم بنگاهی؟؟ یعنی میگه چکی که طلافروش داد و نقد کنیم خودمون دوبار ...
چک رو اگه طلافروش داد به نام مادرشما باشه و بعد شما نتی، تو سامانه وصول بزنید و بعد انتقال چک به طرف فروشنده. اپلیکشن هایی مانند آپ و.... همین کارارو میکنن. (چک رو باید بدین دست فروشنده. )
یعنی بره چک و پاس کنه مامانم پول بیاد حسابش بعد بره بانک انتقال بده به حساب فروشنده
فقط چک فیزیکی رو میدین دست فروشنده بعد اتمام معامله، بعد نتی، پولی که طلافروش انتقال داده به حساب مادرتون، تو سامانه وصول میزنین بعد انتقال. قبل دادن چک ها به فروشنده، از چک ها عکس بگیر حتما یادت نره سریال چک و.... به درد میخوره همینکه کد ملی فروشنده رو هم داشته باشین.
یعنی برگشت بزنیم میشه کامل تر بگی تو اپلیکیشن چجوریه چیکار کنم تو سامانه وصول بزنیم یعنی برگشت بزنیم ...
اینجا عزیزم گفتن و فهموندنش سخته. تو گوشی خودت سرچ بکن چگونه چک رو وصول و انتقال بدهیم . حتی فیلم و اپارات هم بالطبع شاید باشه. یه اپلیکشنی مثل اپ نصب میکنی گزینه مربوط به چک رو میزنی و مابقی کارا. برگشت نمیزنی انگار یه نفر پول داده دستت، اونو میگی دستم رسید و بعد اون پول رو میخایی عینا به کس دیگه انتقال بدی. همه چی تو نت هست حتی قانون ها و همین چیزارو که هر کاربری گفت کاملترش تو گوگل سرچ بکن یا از هوش مصنوعی.
تو کدوم سامانه وصول بزنیم چجوریه بعد تو اپلیکیشن انتقال بدیم میشه لطفا بیشتر توضیح بدی کجا و چجوری ا ...
من بیشتر تو اپلیکشن آپ، چک ها رو وصول و انتقال دادم. تو همراه بانک سپه و... هم هست. شاید اپلیکشن راحت و خوب دیگه هم باشه ولی من بیشتر حتی برا واریز ها از آپ و بام استفاده میکنم.آپ رو اول باید دانلود بکنی و بعد...