2777
2789
عنوان

زن هم فقط زن‌های قدیم🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 50 پست

بایدی وجود نداره 

اتفاقا بیا زن بهت نشون بدم حتی دومورد از موارد بالا رو نداره شوهرش چجوری له له میزنه و ارج و قربش هم بالایت بخاطر احترام شوهرش فقط پیشونی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن قدیم اگه تا ۱۸ سالگی زن نمیشد و تو خونه ی باباش بود ترشیده و مایه ننگ حساب میشدزن الان به شدت شرا ...

اینم اضافه کن که جرعت درس خوندن وبیرون رفتن نداشتن وبایدتوسن کودکی ازدواج میکردن همسایه ما۳۰سال پیش تو۹سالگی عروسی کردالان بچه هاش کنارش میبینی فکرمیکنی برادراشن

اگر از نظر شما فحش دادن و بی احترامی کردن جسارت به حساب میاد من حرفی ندارم باهاتون🎀

والا من دهه ۹۰ خونمون داریم هیچ کدوم از این کارا رو نمی کنه اگه موضوع فحش دادن و بی احترامی که نسل های گذشته هم به روش خودشون این کارا رو داشتن‌ و چه بسا بدتر الان فضای ارتباطات گسترده تر شده به چشم میاد بیشتر نگو نه که خنده ام میگیره..چه ربطی داره تو هر نسلی انسان بی ادب هستش اینکه همه یک نسلو زیر سوال ببری خنده داره....

زن قدیم و زن جدید هر کدوم بدبختی‌های خودشون رو داشتن و دارن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

مادر پرفسور حسابی مادر پرفسور سمیعی مادر رستگار رحمانی مادر همه شهدای ایران مادر کلی آدم موفق دیگه ا ...

درسته

من نگفتم بد بودن

گفتم مسئولیت‌های خانومای الان خیلی بیشتره

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

حرف تون غرض دار بود یا غرض دار برداشت میشه اینطوری نگید لطفا چند درصد زن ها الان، زن امروزی هستن چیز ...

حتی اگه نباشن

همین انتظارات رو ازشون دارن

درستهمن نگفتم بد بودنگفتم مسئولیت‌های خانومای الان خیلی بیشتره

سیسی همینایی که طرفدار نسل گذشته شدن الان یک درصد هم حاضر نیستن جای اونا بودن تمام محدودیت سختی چند برابر الان  بعدشم اصل متن تورو نفهمیدن‌ باور کندقفل کن برا آرامش روانت

کار به چیزای دیگه ندارم ولی 

ادب بچه های نسل قبل با الان قابل مقایسه نیست اصلا

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

زمان قدیم قدیم بود جدید جدیده سیبیل ناصرالدین شاهی برای زمان خودش قشنگ بود عمل های زیبایی هم الان مد ...

زمان قدیم هم زن دانشمند و شاعر و هنرمند و اهل تحصیل وجود داشت

آیا اون زمان تحصیل برای‌ همشون معیار بود؟ حداقل برای ۹۰ درصد مهم نبود

اما الان برای ۹۰ درصد مهمه