2777
2789
عنوان

زن هم فقط زن‌های قدیم🤫

831 بازدید | 50 پست

زن هم فقط زن‌های قدیم، نه؟

زن امروزی باید در عرصه‌ی مختلف هنرنمایی کنه، از خانه‌داری گرفته تا جامعه‌داری. زن امروزی باید انواع مختلف شیرینی و غذا فرنگی و سنتی رو بلد باشه. شاغل باشه و روابط عمومی بالایی داشته باشه. بچه‌داری بلد باشه و بچه‌ای نوبر در زمینه‌ی ادب و تحصیل و ورزش و هنر پرورش بده. آموزگار بچه و سرپرست اونه. زن امروزی باید از رقابت‌ها و مد‌های آرایشی و پوشاک عقب نمونه. زن امروزی باید عین دسته‌ی گل باشه و ظاهر آراسته و مرتب.

زن امروزی باید همسر نمونه برای شوهر، مادر نمونه برای فرزند و خانوم نمونه برای خودش باشه.

و اما زن قدیم، زن قدیم تحصیل باشه نباشه مهم نیست و چه بسا تحصیل باعث آگاهی زن میشه و این یعنی فاجعه. ظاهر خوب باشه یا نباشه مهم نیست ( سیبیل ناصرالدین شاهی یه پا اصالته برای خانوم). تربیت بچه؟ رها کردن در کوچه و بازار و تربیت و آموزش در مکتب بازاریان و کوچه‌نشینان. آشپز نمونه؟ نهایتا قورمه‌سبزی و کله‌پاچه رو خوب بپزه آشپز میرزای زبردستی‌یه برای خودش.

قطعا زن قدیم با زن جدید قابل قیاس نیست.

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سیسی عنوانتو خوندم اومده بودم بزنم تو سرم که متن و خوندم دمت گرم ❤💫

😂 منم گاهی اوقات همین میشم

عنوان که میبینم تفنگ‌ به دست وارد تایپک میشم

موضوع رو که میخونم با لبخند رضایت بر لب برای استارتر تایپ میکنم

ولی قبول کنید اون بچه هایی که قدیمی ها تربیت کردن یه چیزی دیگه ان الان با این همه امکانات و اسباب بازی و کلاس و فلان آخرم مالی نیستن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

زن قدیم اگه تا ۱۸ سالگی زن نمیشد و تو خونه ی باباش بود ترشیده و مایه ننگ حساب میشدزن الان به شدت شرا ...

الان شرایط بهتری بدون شک سپری میکنه

اما بازم دائم در حال مقایسه شدن با زن قدیمه

ولی قبول کنید اون بچه هایی که قدیمی ها تربیت کردن یه چیزی دیگه ان الان با این همه امکانات و اسباب با ...

این بستگی به تربیت خود بچه داره

یکی بچه‌ننه و لوسه

یکی یه پا بزرگ‌مرد کوچکی‌یه برای خودش

این بستگی به تربیت خود بچه دارهیکی بچه‌ننه و لوسهیکی یه پا بزرگ‌مرد کوچکی‌یه برای خودش

البته آدما با طبع خاص خودشون به دنیا میان 

اما طبق پیام خودتون گفتم وگرنه بقیه رو واقعا درست میگید

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مقایسه خیلی بدی بود همون مادرهای بیسواد بهترین فرزندان رو تربیت کردن با اصالت و با ارزش چرا فکر می‌ک ...

سوتفاهم نشه

نگفتم یخی تربیت شدن

منظورم این بود الان وقت بیشتری برای تربیت میذارن و خانوما زحمت بیشتری میکشن

قبلا تا ۱۰ تا بچه خانواده‌ها بچه میاوردن و میگفتن خب با هم بازی میکنن

الان بچه‌ نهایتا ۲ نفرن و یا یکی و خود مامانه باید همبازی اون باشه

خیلی از خانوما قبل بارداری هزار نوع کتاب رشد و پرورش کودک رو میخونن و یا حتی کلاس فرزندپروری شرکت میکنن

برعکسشم ممکنهمگه خانمهای الان همگی مادر و همسر و کدبانوی خیلی خوبی هستن؟

خوب و بد توی همه‌ی جوامع و همه‌ی زمان‌ها وجود داره

من فقط این نقل زبون همیشگی آدم‌ها که خانوم‌ها رو قضاوت میکنن رو نقد کردم.