2777
2789
عنوان

زن هم فقط زن‌های قدیم🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 50 پست
سیسی همینایی که طرفدار نسل گذشته شدن الان یک درصد هم حاضر نیستن جای اونا بودن تمام محدودیت سختی چند ...

اصلا باورم نمیشد خانومای الان این فکرا رو داشته باشن

باورم نمیشد به عنوان ساده‌ترین مثال هر کدوم الان معلم بچه‌هاشونن بعد بگن نه مسئولیتی نیست!

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا باورم نمیشد خانومای الان این فکرا رو داشته باشنباورم نمیشد به عنوان ساده‌ترین مثال هر کدوم الان ...

منم تعجب کردم بعد گیر دادن به قسمت تربیتتت ...کلا عادت کردن گارد بگیرن همش ... یکی نیست بگه اگه منظورتون‌تربیت خوب ادمای حسابی مادرای نسل جدید خودتون دیگه اگه ایرادی تو تربیت میبینید به خودتون بر میگرده و شوهرتون بیشترش

درستهمن نگفتم بد بودنگفتم مسئولیت‌های خانومای الان خیلی بیشتره

والامسئولیتی من نمیبینم بچه روبذارن مهدیابدن پرستار

دکمه ی جاروبرقی ولباسشویی وظرفشویی روبزنی خودش بشوره

جاروبرقی رباتی هم که اومده خونه رم که خیلیامیدن نظافتچی تمیزمیکنه سختی الان زناچشم وهم چشمی وعملای زیباییه وگرنه تفریحاتی که زنای الان دارن رفاهی که الان دارن قابل مقایسه نیست 

اون زمان حتی آب روبایدمیرفتن چندمحله بالاترتودبه پرمیکردن گاز روبایدپرمیکردن هفته ای چندشب برقامیرفته من ایناروقشنگ یادمه تلویزیون که چیزی نگم بهتره برای خریدیه شیرچقدربایدتوصف وایمیستادمادرم بابچه ی توبغل حموم نبودحموم نمره ۳۰نفرمیریختن بابچه هاشون 

مغازه کم بودخونه هاکوچیک بچه هاتوهم میخوابیدن دکترکم بودداروهای درست وحسابی نبودانواع واقسام مکمل نبودزن میزاییددیگه فقط میزاییدمکملی بدن بخوره چیزی که تقویت کنه نبودتلفن نبودازحال هم خبربشن کسایی که پدرومادرشون روستابودن کارشون سختتربود۶ماه پاییزوزمستون نمیتونستن بهشون سربزنن دردزایمانم میگرفتن بایدمیشستن یکی ازهمسایه هابروسونه بیمارستان ....اوههه که چقدربدبخت بودن زنای قدیم