2777
2789
معلمش چی میگه ب شما غر نمیزنه من پدرم‌دراثرده‌کعلشم بچت افتضاح ضعیف کاشدمیموند‌اول‌کاش نمیومد بالا ک ...

دختر من پارسال تابستون فارسی تشدید اورد با زور به معلمش هزار جور خواهش دیگه قبول کرد برع دوم .معلم دومش پیام داد وضعیت املا ذخترتون جالب نیس منم گفتم اشکالی ندارع تا اخر سال راه میوفته بهتر میشه روخوانیش بهتر شده ولی خب املارو همچنان اشتباهاتش زیادع اصلا انگار کلماتی ک مینویسه میخونه تو ذهنش نوع درست نوشتنشو نگه نمیدارع ط با ت قاطی میکه ث رو ص ع باغ

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

احتمالا سر کلاس دچار استرس میشه یا به خاطر تایم کم املا هول میکنه 

باید فضای جلسه املا رو توی خونه براش به وحود بیاری

مثلا تایم بذاری برای یه صفحه املا، اوایل سختشه و کم میاره ولی آروم آروم بهتر میشه. دستش هم تند میشه 

اگه مشکل استرس داره به این موضوع رسیدگی کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت و بچه رو داری الکی به خاطر یه معلم بی سواد به فنا میدی...

خواهر من انقدر معلما و مامانم بهش فشار آوردن که تو ۱۵ سالگی یکدفعه بیماری اعصاب گرفت تشخیص دوقطبی دادن 💔

۵ ساله داره قرص میخوره!

اون بچه بالاخره یاد میگیره اما این فشار عصبی و روحی حالشو بد میکنه نکن

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

یکی از نخبه هتی فیزیک

که طلا گرفتو برنامه از  مامان بگو، گفته بود

من مشکل عدم تمرکز داشتم هر مدرسه و مهدی اخراج میشدم بعد که خانوادم فهمیدن منو بردن پیش دکتر

با یه سری تمربن ها خوب شدم

سرچ کن برنامه رو ببین.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳