2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 43472 بازدید | 889 پست
تو چی شدی اخر

هیچی اون خسته شد و دور شد و رفت دنبال کسی ک دوسش داشته باشع

و من فهمیدم تازه بعد از چندسال ک دوسش دارم فقط چون خیلی بهم محبت میکرد و صادقانه عشق میداد ب چشمم نیومد

حتما باید بیان با سیاست و نامردی اذیتمون کنن تا ب چشممون بیان

کلا ما دخترا مشنگیم قدر آدم خوب رو نمیدونیم

تو هم الان بجای این فکرا مطمئن باش وقتی رفت و ازدواج کرد و دیدی چقدر خوشبخته میفهمی چه اشتباهی کردی

زندگی سخته خیلیییی پس قدر آدمی ک توی این دنیای پر از بدی اینقدر دوست داره و با این همه بی محبتی تو پات وایستاده هنوز بدون

اون براش زن زیاده حتی الان میتونه ب هر طریقی محبت رو کنارش داشته باشه ولی داره همه چیو پای تو میریزه قدرشو لطفا بدون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی اون خسته شد و دور شد و رفت دنبال کسی ک دوسش داشته باشع و من فهمیدم تازه بعد از چندسال ک دوسش دا ...

بله دقیقا دختر خاله من ابن طور شد شوهره دیوانه وار عاشقش،یود حتی برا کار خونه براش خدمتکار گرفت خونه ماشین طلا غرق محبت کرد اونقد دوسش داشت ولی به چشمش نیامد خوشی زد زیر دلش هرروز بهانه بهانه بهانه شوهره صبور تحمل کرد تحمل کرد آخر سر دختر خاله ام بدون دلیل رفت طلاق گرفت فکر کرد براش ریختن بعد یکسال دختر خاله ام به گوه خوردن افتاد دور از جون همه فهمید چه خبره ولی دیر شده بود همسرش ازواج گرده بود دختر خاله ام تا الان ۵۰ سالشه افسرده وبیماره

به نظرم ادم فوق العاده خودخواهی هستی فوق العاده

چون زندگی سه نفرو خراب کردی

شوهرت

بچت

خودت

وقتی دوسش نداشتی نباید بچه میاوردی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

والا برگردی خونه بابات فک نکن گل میگی گل میشنوی ..ی روز تحملت میکنن دوروز تحملت میکنن روزشوممیگن ای بابا چرا خاستگارنداری...تجربشو خودم داشتم و سریع ازدواج دومکردم اطرافیانمم هرکی طلاق گرفته ننه باباش میخاسن فقط ازدواج کنه و بره،تازه بچه هم داری ک سختتر......خوشی زده زیر دلت ،اره دارممیبینم...ولی بد پشیمون میشی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

هیچی اون خسته شد و دور شد و رفت دنبال کسی ک دوسش داشته باشع و من فهمیدم تازه بعد از چندسال ک دوسش دا ...

ما هم یه آشنای دور داشتیم همین شد. زندگیش خوب بود خودشم میگفت شوهرم هیچ مشکلی نداره فقط ازش خوشم نمیاد و با دوتا دختر طلاق گرفت.

الان شوهره زن گرفته دوباره این مونده با دوتا بچه که بابا بالاسرشون نیست و عین هاپو پاچه میگیرن

به یکی میگفت غلط کردم طلاق گرفتم...

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

والا برگردی خونه بابات فک نکن گل میگی گل میشنوی ..ی روز تحملت میکنن دوروز تحملت میکنن روزشوممیگن ای ...

من اصلا دوس ندارم بد حرف بزنم و یا بی ادبی کنم ولی میخام ی حقیقتی رو بگم بهت شاید ناراحت شی ولی بهتره خوب فک کنی بهش،اگ این ۶سال ازش متنفر بودی،ببخشا شبا پاهاتو نمیدادی بالا....۶سال کم نیس،الانم مادر یه بچه ای،هرچند ک خودت سنت کمه و ناپخته.....

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

از خدا میخام محبت شوهرت بیفته تو دلت حیفه بخدا مرد خوب نیست میگی خوبه هزار بار اومده دنبالت ۱۱ سال هم زیاد نیست گلم الان بجه ام داری بخدا حیفه خبر نداری تا مهر طلاق بیفته سر کله مردای هول هرزه پیدا میشن من امروز املاک بغص کردم گفتم کاش سایه یه مرد حتی خشن بالا سرم بود که کسی جرات نکنه چیزی بگه خودتو بدبخت نکن خدا کمکت کنه خدا کمکت کنه خدا کمکت کنه من اکه همسرم مشکل انحراف جنسی نداشت بخدا با همه اخلاق بدش میساختم چون میدونم چه خبره

اسی یا خیلی خام وناپخته ای واز زندگی هیچی نمیدونی یا دلت به کسی گرمه وگرنه مرد ۳۵ساله اصلا مثل پیرمردا نیست ...

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

مشکل قیافشه؟ یا مثلا چون سنش بیشتره حس میکنی درکت نمیکنه و از یه نسل دیگه اس؟ یا اخلاقای خاصی داره؟

یا اینکه دوست داشتی با عشق ازدواج کنی؟

یا اینکه احساس میکنی چون زوری ازدواج کردی کنترل زندگیت دستت نیست؟

بالاخره یه دلیلی باید داشته باشه حست... ولی هر دلیلی که باشه نباید عجله کنی. شاید رفع بشه

تو تلاش کن ، اگه راه های مختلفو امتحان کردی و نشد بعد جدا شو

چون خیلی چیزا تو زندگی اجباره و دست ما نیست. گاهی وقتا فرار کردن ازشون برامون تبعات زیادی داره

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

آخه ی جوری هم میگه انگار بیست سال بزرگتره

اره ۱۱ سال خیلی هم زیاد نیست این بنده خدا چون دوسش نداره این خصوصیاتش را بزرگ میبینه وگرنه ببخشی زنی مردی را بخواد همون شکم گنده های کچل زشت بوگندو هم به چشمش زیبا میاد حیفه بخدا شوهرش مرد خوبیه حیفه کاش سر عقل بیاد جدا نشه