2777
2789

خودش نمیکنه😐💔

پارتنرم ب دوستی داره استاد دانشگاست

سنی هم نداره کمتر از ۳۰ سالشه مجرد هم هست تو رابطه اینا هم نیست

یعنی میگم دوستش خودشم بی تجربست

بعد من و پارتنرم ۲سال قهر بودیم من پیشقدم شدم برا اشتی

اون روز بهم میگه نمیخواستم جوابتو بدم دوستم گفت دختر خوبیه خانوادش خوبن حیفه

اون باهام صحبت کرد راضی شدم😐💔

لعنتی دوستت فهمیده شرایط من خوبه نباید دست دست کنی خودت هنوز نفهمیدی؟

یا اون روز میگفت همین دوستم گفته خداکنه ارتباط شما دوتا ب جای برسه

یا چند روز پیش ی بحثی بینمون بود دوستش با گوشی پارتنرم برام ویس داد توضیح داد

با پارتنرم خوبما دوسشم دارم فقط تلاشی برا جدی شدن نمیکنه

بخدا حس میکنم ذوق دوستش برا جدی شدن ما دوتا بیشتر از خودشه😐😂💔

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنجکاو شدم😂😂

والا همه ملاکای ک باید داشته باشم رو دارم😅 دیگه احتمالش کمه دختر شبیه من پیدا کنه ولی بلاتکلیفم گذاشته

همیشه تاپیکاتو میخونم فقط داری وقت خودتو صرف یه ادم به درد نخور میکنی نمیدونم اصلا چطوری ادامه میدی

منم با شما هم نظرم گاهی توی خودم انقدر از دست ملیکا حرص میخورم ! ملیکا خیلی سادست امیدوارم این پسر حرکتی بزنه زودتر و لیاقتشو نشون بده

منم با شما هم نظرم گاهی توی خودم انقدر از دست ملیکا حرص میخورم ! ملیکا خیلی سادست امیدوارم این پسر ح ...

حرکت زیاد زده منتها ملیکا نمیخاد باور کنه بخدا این رابطه خیلی اشتباهه

ملیکا خوشگله شرایطش خوبه حیف گیر همچین ادمی بیوفته این پسر انقد چندشه یه شماررو بعد هشت سال به زور بهش داد

بعد خیلیم زرنگه کار خودشو خوب بلده میدونه دقیقا چطوری گولش بزنه نمیدونم واقعا من حتی باور نمیکنم یه ذره دوست داشتن هم تو وجودش باشه واقعیت حس میکنم بیشتر بخاطر شرایطش داره بال بال میزنه

بهش میگه خواستگار دارم دریغ ازینکه بگه خب میام جلو حداقل نشون بشیم تا وقتی که یکم شرایطم اوکی شد میگه زمان قدیم نیست به زور شوهرت بدن یا میگه کاش بهم برسیم خب دقیقا هدفش چیه که میگه کاش بهم برسیم اصلا حرفی از ازدواج نمیزنه یا میگه خانوادت نباید بفهمن خب چرا نفهمن مگه هدفش چیه که نفهمن اونا

🖤
حرکت زیاد زده منتها ملیکا نمیخاد باور کنه بخدا این رابطه خیلی اشتباههملیکا خوشگله شرایطش خوبه حیف گی ...

آره از چیزایی که خود ملیکا تعریف کرده منم نظرم همینه که اصلا نمیشه به این آدم اعتماد کرد ولی من منظورم از حرکتی بزنه مثبت بود 😂 که خلاف برداشت ما خوب از آب دربیاد

همیشه تاپیکاتو میخونم فقط داری وقت خودتو صرف یه ادم به درد نخور میکنی نمیدونم اصلا چطوری ادامه میدی

خودمم نمیدونم خواهر😂💔💔

منم با شما هم نظرم گاهی توی خودم انقدر از دست ملیکا حرص میخورم ! ملیکا خیلی سادست امیدوارم این پسر ح ...

عزیزمم🙈 ببخشید شمارم اذیت میکنم

خودمم فکر کنم مازوخیسمی سادیسمی چیزی دارم ک میزارم محمد اذیتم کنه😂😑😑

خاک تو سرم ک ته دلم ی ذره علاقه رو بهش دارم ک هردفعه برمیگردم😑

حرکت زیاد زده منتها ملیکا نمیخاد باور کنه بخدا این رابطه خیلی اشتباههملیکا خوشگله شرایطش خوبه حیف گی ...

عزیزمم🥲 کاملا درست میگی

ی وقتا میگم وای چقدر عاشقمه ی وقتا نههه

بهش میگم ب خانواده ها بگیم ؟

میگه نه بگیم میخوان سریع جدیش کنن😐💔 خودشم ک میگه شرایط ندارم

تازه میخواد ارشد بده ی دوسالس هم اینجا معتلیم

بعد میدونه بابای من اوایل زندگی ب زوج ها خیلی کمک میکنه

دیگه دختر خودش ک فرق میکنه

امروز به مامانم میگفتم این قصدش جدی بود بخاطر شرایط بابا هم شده سریع اقدام میکرد ن اینکه دست دست کنه

آره از چیزایی که خود ملیکا تعریف کرده منم نظرم همینه که اصلا نمیشه به این آدم اعتماد کرد ولی من منظو ...

اره بخدا

اون روز حرف خونه اومدن میزد 🥲ی بار گفت بقیه مکان ندارن من ک دارم ( خونه دوستش منظورش بود😑 باز فرداش گفت بیام خونتون؟ جدی جوابشو دادم ک از این شوخیا نکن

خونمونم دلت میخود بیای با گل وشیرینی بیای شاااید بابام بهت دختر بده

نمیدم جدی بود شوخی یود داشت امتحانم میکرد یا چی..