2777
2789

خیلیییی باهاش کار میکنم نمیدونم روش من بیشعور من گاو اشتباهه نمیدونم اون‌نمیفهنه‌نمیفهمم نمیفهممم مشکل از کجاست خدایا کم‌اوردم‌ ی غلطامسخره‌ای هزاربار باهاش تمرین کردم ولی اصلا دقت نمیکنه تو‌خونه درست مینویسه سرکلاس افتضاااااااح ی ساعت فقط نشستم گریه میکنم نگید سختدمکیر نمیشه معلمش خیلییی رفتارش بده همش پیامم میده باید برگرده اول بخونه براش معلم‌خصوصی گرفتم هفته دیگ شروع‌میشه کلاساش فردا امتحان املا داره ب قران قلبم رو هزار از استرس نمیدونم چیکار کنم ی بار فقط یبار خوشحال بشم یکم‌یکمممممممم غلطاش کم باشع

ی سال همش میگم ی رو‌کحاها ی سرهم بنویسه کجاها جدا باز شیرینی مینویسه شیری نی،می منیم مینویسه میکنیم همیشه مینویسه همی‌شه  خواندن و‌مینویسه خاندن خواست خاست خانواده خانه باده مینویسه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تو بچگی مثل بچت بودم فقط توروخداااا سرش داد نزن با آرامش بهش توضیح بده اگه امتحانش و بد داد سرکوفت بهش نزن بخدا که بزرگ میشه از شما هم بهتر می‌نویسه الان انقدر بهش فشار نیار 

من تا کلاس سوم از ۱۰ تا کلمه ۹ تاشو غلط مینوشتمتا ۱۱ سالگی بچه های ایرانی عادیه که املاشون خوب نباشه ...

معلمش خیلیییی بده شایدم بچه من خیلی بده نمیدونم فقط میدونم دیروز تو جلسه معلمش رسما من و ندید هرچی صداش میزدم باهاش حرف بزنم فقط با مامانایی ک‌بچه هاشون عالی بودن خیلییی با برخورد عالیییی ب من ک رسید د‌و ساعتم منتظرش بودم فقط گفت کاش میذاشتی بمونه کلاس اول این بچه خیلی ضعیف باید اولش دوباره میخوند قوی بیاد بالا اخرش دیدم این اصن نمیخواد بامن‌حرف بزنه رفتم پیش مدیر بااون حرف زدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کلاس چنده؟

دوم

معلمش خیلیییی بده شایدم بچه من خیلی بده نمیدونم فقط میدونم دیروز تو جلسه معلمش رسما من و ندید هرچی ص ...

شکر خورد خودت باهاش کار کن

آموزش پرورش خودش مشاور رایگان داره

با مشاور صحبت کن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

منم تو بچگی مثل بچت بودم فقط توروخداااا سرش داد نزن با آرامش بهش توضیح بده اگه امتحانش و بد داد سرکو ...

خستم ب قران خستم یعنی انقدر امشب اشک‌ریختم ب خدا حالم خوب نیست بخدا اینهمه زحمت وقتم 

‌میذارم بدون ررهذای نتیجه 😭😭😭معلمش این‌نمیگه‌معلمش رسما داره میگه خیلی ضعیف ک نباید میومده دوم

دختر منم کلاس دومه همینه تو ی خط پنج تا غلط دارع هر چی کار میکنم اشتباه مینویسه بی دقتی میکنه یهو کلماتو قطاری میچسبونه بهم یهو میبینی وسط کلمه ی اخر میزارع

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

کلاس دومه و معلمش کار بلد نیست خودت بچتون ببر تحت نظر مشاور کودک تا ازش تست بگیره

براش معلمپخصوصی گرفتمدکلاس اول دوباره از اول بهش اموزش بده  فقط دقت نمیکنه ب هیچییی حواس پرته خیلی 

دختر منم کلاس دومه همینه تو ی خط پنج تا غلط دارع هر چی کار میکنم اشتباه مینویسه بی دقتی میکنه یهو کل ...

معلمش چی میگه ب شما غر نمیزنه من پدرم‌دراثرده‌کعلشم بچت افتضاح ضعیف کاشدمیموند‌اول‌کاش نمیومد بالا کاش تکرار پایه میخورد

براش معلمپخصوصی گرفتمدکلاس اول دوباره از اول بهش اموزش بده فقط دقت نمیکنه ب هیچییی حواس پرته خیلی

معلم خصوصی نه 

مشکل دقت و توجه و تمرکزش باید حل بشه .شما کجا زندگی میکنید اگر تهران هستین ببرید پیش دکتر زهرا ترابی روانشاس کودک تا ازش تست بگبره و بعد کارهاری لازم رو باهاش انجام بده