2777
2789
25 ک رد شد دیگه سخت میشه ازدواج کرد.هر چی بری بالاتر سخت گیریت هزاربرابرهخودمم هم سن شمام مجرد

من چی بگم تازه ۱۸ سالم  شده هیچکسو ادم حساب نمیکنم 

ینی ۲۵ سالگی از این بدتره 🙁

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

من چی بگم تازه ۱۸ سالم شده هیچکسو ادم حساب نمیکنم ینی ۲۵ سالگی از این بدتره 🙁

اره دختر

بخدا کیس خوب اومد جواب بده.

دختر تا ی سنی خاستگار داره اوجش از 18 تا 24 پنجه شش.

بعدس دیگه نداره‌ یا کم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دهن مارو صاف کردی چند تا سیم‌کارت داری؟!؟ .خودت به درک .کاربرهایی که هم سنت هستند رو داری تحقیر می‌ک ...

خانممممممم خیلی تند رفتی بنده خدا چیزی نگفت همه دوست دارن با مرد ایده عالشون زندگی روشروع کنن تاجونن دوس دارن ازدواج کنن البته باادمش نه زبون نفعمش 

25 ک رد شد دیگه سخت میشه ازدواج کرد.هر چی بری بالاتر سخت گیریت هزاربرابرهخودمم هم سن شمام مجرد

انکار قسمت نیست 

من شرایطشو نداشتم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

خانممممممم خیلی تند رفتی بنده خدا چیزی نگفت همه دوست دارن با مرد ایده عالشون زندگی روشروع کنن تاجونن ...

شما در جریان نیستی .۵تا کاربری داره دهن ملتو صاف کرده هی ۲۷سالمه ترشیدم شوهر نکردم خاک بر سرم .‌خب به درکککک به ما چه .چرا آنقدر دوست داره خودشو بدبخت نشون بده .خودش به درک همسن و سال هاشو با تاپیکاش سر خورده می‌کنه ..تاپیک زده بستنی فروشه چرا نمیاد عاشقش شدم ..کاش کاربری های دیگشم داشتی می‌دیدی چقدر گیرههه و کنه س و احمقق 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

انکار قسمت نیست من شرایطشو نداشتم

واااااا چیت ازبقیه کم تر 

البته مجردی خوب تر والا میخای بری اخم کردن ننه شوهر روببنی قیافه گرفتنشونوببینی حرص بخوری موهات سفید بشن 

انشالایه ادم خوب پیدامیشه بله رو میگی😍اینم بگم ننه نداشت باشه دیگ حله😂😉

اره دختربخدا کیس خوب اومد جواب بده.دختر تا ی سنی خاستگار داره اوجش از 18 تا 24 پنجه شش.بعدس دیگه ندا ...

نمی تونم به مردا اعتماد کنم حس میکنم همشون خیانت میکنن مامانم میگه باید بریم پیش تراپیست

هر بار که خواستگار میاد انگار رو سرم اب جوش ریختن به مامانم میگم از جلو در ردشون کنه تا حالا نذاشتم  بیان خونمون  

ولی واقعا هم الان سنم پایینه حداقل باید ۲۲ سالم باشه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

شما در جریان نیستی .۵تا کاربری داره دهن ملتو صاف کرده هی ۲۷سالمه ترشیدم شوهر نکردم خاک بر سرم .‌خب ب ...

بخدا دیدم تاپیکاشو چی بگیم دیگ بجز دلداری دادن کاری ازمون برنمیاد کاش نزدیگ بود بخدا چندتا ادم خوب سراغ داشتم اهل زندگی براش هم ی ثوابی من کردم هم بخت یکی رو باز کردم 

واااااا چیت ازبقیه کم تر البته مجردی خوب تر والا میخای بری اخم کردن ننه شوهر روببنی قیافه گرفتنشونوب ...

خیلی ممنون 🙏

اره مجردی هم خوبه ولی تا یه جایی دوست داشتم الان متاهل بودم

خیلی ممنون 🙏اره مجردی هم خوبه ولی تا یه جایی دوست داشتم الان متاهل بودم

ای جانم بزار ی دعای قشنگگگگگگ برات کنم

انشالا انقد غرق خوشی بشی ک بری بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگاه ب خوشبختیت کنی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ای جانم بزار ی دعای قشنگگگگگگ برات کنمانشالا انقد غرق خوشی بشی ک بری بین الحرمین بشینی ی گوشه دنج نگ ...

وای مرسی 

ایشالا همش به خودت وخانوادت برگرده