2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم بعد چهارتا سقط بچه دار شد نا امید نباش،الان سه تا بچه داره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

دلیل سقط مهمه، تو فامیل ما عادی هست اکثرا یکی دو تا حتی ۷ تا هم سقط داشتن ولی آخرش بچه دار شدن

پس آزمایش ژنتیک حتما دادن

علتش چی بود؟

ازدواج فامیلی هم زیاد دارین؟

نه اصلا تو خانواده ما ربطی به ژنتیک نداره، رحم ضعیف دلیلش هست

چیزی به اسم رحم ضعیف نداریم

سقط مکرر اونم به دفعات تو فامیل حتی یک نفر حتما دلیل ژنتیکی داره بچه سالم نیست نمیمونه

چیزی به اسم رحم ضعیف نداریمسقط مکرر اونم به دفعات تو فامیل حتی یک نفر حتما دلیل ژنتیکی داره بچه سالم ...

از ۳۵ سال قبل تا الان مامانم خالم، خواهرم خودم دخترخاله هام و... صدها دکتر و آزمایش رفتیم هیچکدوم نظر شما رو نداشتن، میشه بگید با کدوم منبع میگید سقط های خانواده ما ژنتیکی بوده و ربطی به رحم نداشته؟

از ۳۵ سال قبل تا الان مامانم خالم، خواهرم خودم دخترخاله هام و... صدها دکتر و آزمایش رفتیم هیچکدوم نظ ...

همون اول مگه نگفتی آزمایش ژنتیک ندادین؟

همه ژنای انسان رو زیر رو کنی هممون حداقل چندین ناقل برای بیماری ها هستیم این بیماری ها ممکنه تو خانواده و فامیلتون خودشو نشون بده مثلا با ازدواج فامیلی یا حتی اگه طرف مقابلم ناقل باشه میتونه هم نشون نده

سقط تو ماه ها و هفته های کم نود و نه درصد به خاطر اختلالات ژنتیکیه تو ماه های بالاتر احتمال سقط میره پایین اون موقع دلایلش میتونه فرق داشته باشه

واقعا عجیبه همه سقط های مکرر رو ارجاع میدن ژنتیک....کار بدیم نیست اتفاقا شاید بتونین جلوی سقط بعدی رو بگیرین

همون اول مگه نگفتی آزمایش ژنتیک ندادین؟همه ژنای انسان رو زیر رو کنی هممون حداقل چندین ناقل برای بیما ...

کجا گفتم آزمایش ژنتیک ندادن؟ یا کجا گفتم ازدواج فامیلی داشتیم؟ 

سقط های خانواده ما توی هر سنی بوده از هفته های اول تا زایمان زودرس، اکثرا هم جنین ها زنده سقط میشن. بالاخره بعداز گذشت۳۰ ۴۰ سال از این مشکل توی خانواده مون خودمون بهتر از هرکسی دلیل پزشکی سقط هامون رو میدونیم