2777
2789
عنوان

بچه ها شما از این افراد خوشتون میاد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم همیشه جذب آدمهای میشم که راحت تو جمع صحبت میکنند نظر میدن و مشارکت دارند و...این شخصیت های که کنار شون باشی  هیچ حرفی ندارن هی باید بپرسی خب چه خبر اونم فقط هی بگه سلامتی و حرفی برای گفتن نداشته باشه نمیتونم ارتباطی بگیرم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منم اینجوری نیستم میخوام مهاجرت کنم برم روسیه یا آلمان از دست ایرانی ها نیگن چرا انقد خودتو میگیری😂

اول بدم میومد که سرد و خشک هستم ولی چه کنم دیگه بعضیا ژنتیکشون هست مثل رنگ چشمه نمیشه تغییرش داد البته نظر منه

من خودم همیشه جذب آدمهای میشم که راحت تو جمع صحبت میکنند نظر میدن و مشارکت دارند و...این شخصیت های ک ...

دقیقااا منم برای همین ازشون خوشم میاد. هروقت باهاشون دوست شدم کلی گفتیم و خندیدیم. اصلا حوصلم سر نمیره باهاشون 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

دقیقااا منم برای همین ازشون خوشم میاد. هروقت باهاشون دوست شدم کلی گفتیم و خندیدیم. اصلا حوصلم سر نمی ...

من چون آدم برون گرا هستم خیلی با آدم های دورن گرا و خجالتی نمیتونم ارتباط بگیرم 

من چون آدم برون گرا هستم خیلی با آدم های دورن گرا و خجالتی نمیتونم ارتباط بگیرم

هموناهم معمولا یخشون اب شه خوب میشن. با چندنفر بودم اینجوری بودن بعدش خیلی اوکی شدن. فهمیدم از منم برون گرا ترن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

هموناهم معمولا یخشون اب شه خوب میشن. با چندنفر بودم اینجوری بودن بعدش خیلی اوکی شدن. فهمیدم از منم ب ...

اونا شخصیت میانه دارن پس وگرنه درون گرا واقعی کلا تو جمع بودن و...خیلی علاقه نداره

اونا شخصیت میانه دارن پس وگرنه درون گرا واقعی کلا تو جمع بودن و...خیلی علاقه نداره

اره خیلیم درون گرا نبودن دراصل. ولی خب من کلا دوس دارم دوستام همه جور ادمی باشن. چون توی دوستی ادم ضرر نمیکنه. هرچی بیشتر بهتر. قبلا خیلی گلچین میکردم. الان نه. فهمیدم هر ادمی یه روزی میتونه بهترینشو بزاره برات

منم اینجوری نیستم میخوام مهاجرت کنم برم روسیه یا آلمان از دست ایرانی ها نیگن چرا انقد خودتو میگیری😂 ...

آلمان بری که قشنگ حالت بهم میخوره از بس که نگاه از بالا دارن. حتی به هلندیا یا اتریشیا، کله سیاه که جای خود داره.

روسیه هم اگه فکر میکنی کاری ندارن باهات سخت در اشتباهی. فقط هواش سرده، مردمش یه چیزی لنگه خودمونن

من خودم برونگرام ولی اصلا خوشم نمیادچون دیر خو میگیرم با بقیهولی از این آدما خوشم نمیاد مخصوصا اگه ب ...

چرا؟  مثلا میگه میشه پیش شما بشینم. خب نهایت میگی ما الان میخوایم پاشیم بریم. که اونم بره و نیاد😂 ولی خوبه که حرفشو میزنه راحت