2777
2789
عنوان

جاری تو مخیییی😑

660 بازدید | 35 پست

من عروس آخریم، بعد جاری چهارمم هم سنمه 

یک بچه‌ی کوچیک داره از اول عروسیم بخاطر همسن بودنمون خیلی باهاش جور شدم 

ولی حس میکنم جدیدا خیلی داره زیاده‌روی میکنه 

یک بار ۱ ظهر، یک باز ۸ صبح، یک بار ۳ ظهر ، یکبار ۱۲ شب

زنگ میزنه اصلا درک و شعورش صفر شده 

بعد هربار کنار میام میگم زشته میخواد بیاد سمتم فلان

الان تازه من حموم بودم و خیسسس زنگ زد ساعت سه 

گفت بیداری گفتم آره میگه در باز کن ذارم میام سمتت 

نگو کارگر داره رفته سمت مادرشوهرم درو باز نکرده(میخوابن ظهر) اومده سمت من

منم بهش گفتم عزیزم من الان خیسم بیام بیرون تو این هوای سرد مریض میشم برمیگرده میگه یعنی یه در نمیتونی باز کنی من ساکت شدم ناراحت شد قطع کرد توروم قطع کرد

خیلی خسته شدم از این کاراش بعضی وقتا عین خیالش نیست من خوابم ظهر زنگ میزنه میگه ها خواب بودی دارم میام😐🤦🏻‍♀️

مامانم و همسرم همون اویل عروسی گفتن از این دست بکش خیلی پرو و حسوده من گوش ندادم اینقدر بهش رو دادم که خانم بخاطر یکبار نه شنیدن اینجوری کنه

نمیدونم چیکارش کنم بخدا ازش خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیتو سایلنت و هر وقت حوصبه نداشتی جواب نده 

من خودم از اول گفتم مهمون بی دعوت و سر زده دوست ندارم 

خونم به هم ریخته باشه یا حوصله نباشه میگم نیاید    ناراحت نشید 

ب درک ی بار کاری کن ک ی عمر حسرت نخوری

حالا این شد چند هفته پیش اومده بود خونم میگفتش میگم

رابطه جنسیت با شوهرت چطوره؟ خشنه؟ چقدر طول میکشه؟

پیش نوازی داره😐😐😐😐

من آب شدم از خجالت یعنی، من اصلا راجب مسائل جنسیم با هیچکسسس حرف نمیزنم چون بدم میاد 

ولی هروقت می‌بینتم میگه ما دیشب رابطه داشتیم خیلی خوش گذشت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چرا من درک نمیکنم

هر ساعتی از شبانه روز با خانواده ی شوهرم کار داشته باشم زنگ میزنم و حتی بالعکس اونا هم همچنین

هر ساعتی از شبانه روز با زن داداشم کار داشته باشم زنگ میزنم و هم چنین اون 

اصلا هم این مواردی که بقیه میگن رو نداریم 

توجه کنین گفتم کار نه مهمونی و دور همی 

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
چرا من درک نمیکنمهر ساعتی از شبانه روز با خانواده ی شوهرم کار داشته باشم زنگ میزنم و حتی بالعکس اونا ...

کاشکی کار بود آجی بعضی‌وقتا همینجوری میاد فقططط گند بزنه به اعصابم، من امروزم چون فکر میکردم مشکلی داره ۳ ظهر زنگ زده جواب دادم بخاطرش بدو بدو از حموم در اومدم

میبینم خانم از کارگراش فرار کرده اومده اینجا خب اینکارش درسته؟

حالا این شد چند هفته پیش اومده بود خونم میگفتش میگمرابطه جنسیت با شوهرت چطوره؟ خشنه؟ چقدر طول میکشه؟ ...

اه چقدر بدم اومد

مشخصه خیلییی سطح پایینه

البته شما هم مقصری، خیلی رو دادی و صمیمی شدی

نباید گوشیش رو ج بدی

کاشکی کار بود آجی بعضی‌وقتا همینجوری میاد فقططط گند بزنه به اعصابم، من امروزم چون فکر میکردم مشکلی د ...

قبول نمیکنم 

از قبل باید هماهنگ میکردش 

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖