2777
2789
عنوان

بچه ها شما از این افراد خوشتون میاد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
چرا؟ مثلا میگه میشه پیش شما بشینم. خب نهایت میگی ما الان میخوایم پاشیم بریم. که اونم بره و نیاد😂 و ...

نه واقعا این مزاحمته

ما گرم صحبتیم ، نمیتونیم که به خاطر یکی دیگه جامونو عوض کنیم یا هرچی

آلمان بری که قشنگ حالت بهم میخوره از بس که نگاه از بالا دارن. حتی به هلندیا یا اتریشیا، کله سیاه که ...

کسی که مهاجرت میکنه این چیزارو اولویت اخر قرار میده. بیشتر برای زندگی بهتر و اقتصاد بهتر میره و تحصیلات بهتر

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا این مزاحمتهما گرم صحبتیم ، نمیتونیم که به خاطر یکی دیگه جامونو عوض کنیم یا هرچی

نگفتم عوض کنید. گفتم اینجوری بگی طرف خودش میره

و خب اونم مزاحمت نیست. سوال کرده گفته میشه یا نه

مزاحمت یعنی بزور بیاد بشینه بدون اجازه 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

کسی که مهاجرت میکنه این چیزارو اولویت اخر قرار میده. بیشتر برای زندگی بهتر و اقتصاد بهتر میره و تحصی ...

خودم مهاجرت کردم. درسته، اما دقیقا همیناست که آدمو اذیت می کنه. زندگی بهتر و اقتصاد بهتر هم هست، اما نه جوری که کیفیت تمام زندگی رو عوض کنه. الان مثلا فصل افسردگیه تو آلمان. باور کن بیمارستانهای روانی پر میشه از آدمایی که از فشار کار و بی‌روح بودن زندگی شون تا یه کم آب و هوا به سردی میره، دچار افسردگی شدید میشن.