بعضی افراد هستن خیلی اجتماعی هستن. مثلا توی دانشکاه نشستی با دوستت دونفره صحبت میکنید. میاد میگه سلام درباره چی صحبت میکنید منم میخوام بیام توی بحث شما. یا با دوستت یه چیزی میخورب خیلی راحت میان کنارتون میگن بچه ها منم اومدم با شما غذا بخورم. من خودم هیچوقت نتونستم اینجوری باشم ولی از این افراد خیلی خوشم میاد. خیلی اجتماعی هستن. حس شما چیه؟ روی خودم کار کنم اینجوری باشم؟ کلی دوست پیدا میکنن
چه زیبا گفت بروسلی: آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که مهاجرت میکنه این چیزارو اولویت اخر قرار میده. بیشتر برای زندگی بهتر و اقتصاد بهتر میره و تحصی ...
خودم مهاجرت کردم. درسته، اما دقیقا همیناست که آدمو اذیت می کنه. زندگی بهتر و اقتصاد بهتر هم هست، اما نه جوری که کیفیت تمام زندگی رو عوض کنه. الان مثلا فصل افسردگیه تو آلمان. باور کن بیمارستانهای روانی پر میشه از آدمایی که از فشار کار و بیروح بودن زندگی شون تا یه کم آب و هوا به سردی میره، دچار افسردگی شدید میشن.