2777
2789
عنوان

متنفرم از والدینم بخصوص مادرم

182 بازدید | 27 پست

خیلی خیلی بدم میاد ازشون تا بچه بودیم همش جنگ دعوا کتک کاری باهم داشتن مامانم میشست وسط خونه جیغ میزد ابرو نزاشت برامون الانم ک ازدواج کردیم بابام مریض شده همش ازمون طلب داره و تهدید  میکنه که باباتون ول میکنم وظیفه من نیست نگهش دارم فلان بهمان نگید کمکش کنید به اندازه توانم کمکش میکنم هم شاغلم هم بچ کوچیک دارم هر سه ماه یبار یه هفته کلا بابارو میزاره پیش ما ماهی سه چهار روزم صب تا شبی هر وقت بفرسته نگهش میداریم دکتر اینارم خودمون میبریم ولی بازم ازمون طلب داره صب تا شب بابامو ول میکنه تنها تو خونه این کلاس اون کلاس میره با این وضعیت همش منت میزاره مسافرت تفریحش از ما بیشتره شعور نداره دختراش ازدواج کردن همش بهمون زهر میکنه زندگی رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت خوشه ها کل حقوقش بیست پنجه منم کل درامدم قسط میره خواهرم درامد نداره

یه پرستار نیمه وقت بگیره ده تومن کمترم میدن بعضیا 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه پرستار نیمه وقت بگیره ده تومن کمترم میدن بعضیا

مامانم کل پولش میده سفر کربلا مشهد قم روضه جلسه همون سه اول کاسه چه کنم چه کنم دستش میگیره یه قدونم نمیمونه چ برسه ده 

ما هم یکی از آشناهامون مرده یه عمر زحمت کشید آخر عمرش مریض شد بچه‌هاش هم همه ازدواج کرده بودن زنش مرده را از خونه‌ی خودش انداخت بیرون پیرمرد بیچاره با اون حال بدش یه مدت تنها توی ویلای نیمه‌کاری پسرش زندگی میکرد پسره یکی را گرفته بود میرفت برای پیرمرد غذا میپخت و کارهاشو میکرد بیچاره حتی تلوزیون هم نداشت