2777
2789
عنوان

وسایلامو جمع کردم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 76 پست
فکر نمیکنم پشیمون بشم برای آدمی که تا تونست عذابم داد موقعی که با همه چیش کنار اومدم طوری ازم حرف زد ...

همه مردا همینن،آخرش میگن هیچ‌کاری نکردی یا میخواستی نکنی

باید برای خودت ارزش قائل باشی اول و‌آخر خودت مهمی

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

اینکه چه اختلافی دارید کنار..... 

ولی اینکه میگن شما هم داد و بیداد کن و حمله ک و کتکش بزن اشتباهه 

من با اینکه سر و صدا نمیکنم و آرومم ولی وقتی خانمم داد میزنه و سر و صدا میکنه (سر هر چیزی که فکر کنید) فقط از چشمم می افته و دوست دارم زندگی رو تموم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم مشکل چیه فقط حس کردم باید بگم گاهی اوقات همه چیز اونجوری که بنظرما میرسه نیستشاید رفتاریکی ...

کاملا درسته،موافقم

ببینید من خودمو مثال بزنم وقتی ازدواج کردم خیلی نادان و نااگاه بودم هیچی از زندگی مشترک نمیدونستم فقط میخواستم از جو متشنج خونه فرار کنم از شوهرمم خوشم نمیومد ولی اون هیلی دوسم داشت دوسال عقد بودیم که با بچگی های من،دخالت های مادرم،لجبازیهای شوهرم و فتنه گریهای مادرش زهر شد

ازدواجمون هم قشنگ نبود خاطره خوبی نداریم،منم دوس پسر داشتم شوهرم میدونست و براهمین از همون اول سخت گرفت خیلی مواظب رفتارها و حرکات من بود خیلی اذیتم کرد هیچ‌کجا نمیذاشت برم ولی من راضی بودم چون خودم خواسته بودم،حرفای خام و بدی میزدم‌که طلاق میگیرم تو لیاقت منو نداری و....

قهرمیکردم میرفتم خونه پدرم میومد دنبالم ولی دیگه خسته شد

اینم بگم که همه چی رو ازم پنهان میکرد سرخود مهمون دعوت میکرد به شدت محدودم میکرد حالا دوسه الی میشه که تا بحثمون میسه میگه برو مهریتو بذار اجرا و یا میگه راه بازو جاده دراز چرا چون من ازش درمورد درامد و مخارج میپرسم وبراش سنگینه که جوابمو بده چون هیچ‌وقت نمیپرسیدم کاری باهاش نداشتم و الان دیگه اون عادت کرده تنهایی هرتصمیمی میگیره و‌انجامش میده و هیچ مشورتی نمیکنه اطلاع هم نمیده 

من خودمو مقصر میدونم چون عین کبک سرمو کرده بودم زیر برف وخوشحال بودم که از دست پدرومادر سمی فرار کردم و به هیچی کاری نداشتم شوهرمم خوشحال بود ولی وقتی یه اتفاقاتی افتاد و من تازه به خودم اومدم که دیدم دارم میبازم زندگیمو جوانیمو سلامتیمو با دوتا بچه دسته گل،ولی دیگه شوهرم مثل قبل دوسم نداره،براش مهم نیست ناراحتیم هرکاری دوس داشته باشه میکنه

ببخشید طولانی شد

ولی میخوام در تأیید صحبتهاتون بگم زندگی رو باید ساخت باید اشتباهات خودمونو بپذیریم 

ما بعد ۱۵ سال زندگی نه‌ خونه داریم نه ماشین نه پس انداز،شوهرم بیفکره،بی عقله همه فکر پیشرفت خودشونن و شوهرمن دوست داشت خواهراش تو بهترین نقطه شهر خونه داشته باشن و به فکر من نبود من مهم نبودم چون من ارزشی برای خودم قائل نبودم به فکر آینده نبودم اونم هرکاری خودش صلاح میدونست انجام میداد  

نمی دونم مشکل چیه فقط حس کردم باید بگم گاهی اوقات همه چیز اونجوری که بنظرما میرسه نیستشاید رفتاریکی ...

من اولاش یکی دو سال فقط خودم باهاش حرف زدم دوران دوستی ولی تو مخش نرفت تا ازدواج کردیم بازم من همش براش حرف میزدم ولی به شدت عصبی بود و هست منو میزد فحش میداد وسایله خونرو شکست تا حالا دو بار در اتاقو شکوند خودزنی میکرد هر بار من از درون میشکستم ولی باز از اول شروع میکردم وقتی خودزنی میکرد خودم به زور میبردمش حموم دستاشو میشستم براش آبمیوه میاوردم یا حتی بغلش میکردم تا آروم شه

این سری آخری که درو شکوند خون دستش رو همه فرشو موکت و درو دیوار موند خونه تکونی کردیم همرو شستیم حتی دیوارارو از اول رنگ کردیم 

من خیلی تلاش کردم ولی اون امشب کل گذشتمو کوبوند تو صورتم مثل همیشه میدونه چقدر عذاب میکشم و کل این مدت تو ذهنم جنگ روانی بود ولی چیزی نمیگفتم تا دعوا نشه 

وای چه بد،،،،، ببین ی مدت خیلی ب زندگیت برس هرچی گفت محل نده ب خودت خونه آشپزی همه جی اهمیت بده خرج ...

دقیقا چندماهه همین کارارو کردم جز خرج برای خودم چون دستو بالمون خالی بود ولی آدم قانعیم 

میگم که امشب طوری حرف زد انگار من چندساله عمرم همش بیهوده بوده که خودمو بهش ثابت کردم 

انقدر داستان زندگیم مفصله نمیدونم کدومشو بگم

اینکه چه اختلافی دارید کنار..... ولی اینکه میگن شما هم داد و بیداد کن و حمله ک و کتکش بزن اشتباهه من ...

چون اونایی که این پیشنهاد ها رو میدن آدم های نرمالی نیستن کلا مشاوره گرفتن از چنین سایتی درست نیست اینجا اعضا بیشترش بخاطر مشکلات زناشویی که دارن عضو شدن ببخشید ولی یه ضرب المثل قدیمی هست میگه اونی که لالایی بلده اول خودش میخابه !

پیشنهاد میکنن حمله کن به شوهرت پیشنهاد میکنن فوشش بدن فلان بکن چون اینا دقیقا کینه ها و عقده های شخصی خودشون هست چون نتونستن انجام بدن مونده روی دلشون و الان میخان تو فضای مجازی یکی رو شیر بکنن بفرستن جلو بره همین بلا رو سر شوهرش بیاره

اشتباه ترین راه توی روابط از هر دو طرف اینه که اولا بگی دنبال طلاقم ! والا هرکی دنبال طلاق واقعی باشه اصلا داد بیداد نمیکنه به قران قسم نمیخوره که همین فردا طلاق میگیرم ! بی سر و صدا میره روند قانونی رو طی میکنه طلاق میگیره حتی نیاز نیست به طرف مقابل بگه میخام برم ! 

کسی که این حرفا رو میزنه بیماره به نظرم باید درمان بشه اون داره عمدا لج طرف رو درمیاره که بگه آره منم قدرت دارم مثلا ! ولی نمیدونه چه آشی داره میپزه برای آیندش

Stay hungry stay foolish

پول و پس انداز تا حدودی ولی شغل نه

پس بهتره اول به فکرش باشی...

اندازه شیش ماه پس انداز بذاری کنار..

به فکر این باشی که از اونجا اومدی بیرون پیش کی قراره بری

کجا قراره زندگی کنی؟!

شغل‌ات باید مشخص باشه...

نمیشه همینجوری یهویی بیای از اون زندگی بیرون

ماکارون هستم:)

@fatmafam‍ 

دوسش دارم ولی روحو روانم خیلی آسیب دیده طوری شدم که نمیتونم خیلی وقتا آرامش داشته باشم همش تو جنگ روانی با خودمم 

شوهر من از نظر فکری مشکل داره و مادرشم باعث شده که خودش میگه نه انکار میکنه

همه تلاشمو دارم با ذره ذره وجودم میکنم بخدا ولی کوره

@peransahh‍ 

خیلی گفتم بهش گاهی حتی میگه فقط تو نبودی منم کردم

مهربونی بیشتر و من کلا آدم مهربون و دل صافیم زودی یادم میره چیکار کرده ولی خب چه فایده

@a13b14‍ 

مرسی گلم حرفات خیلی درسته ولی همیشه خودم زورش کردم بیاد حتی یه مدتیه میگه نمیخوام بیام گذشته یادم بیاد ولش کن

طلاق هم بگیرم انقدر جنس مرد از چشمم افتاده که نمیخوام ببینمشون حتی

@smmmmmm‍ 

عزیزم آدم جوشی هستی😘😂

مرسی از همه حرفات🤍

@شازده1402‍ 

حرفاتون درسته شما به عنوان مرد با داد زدن زنت چقدر اذیت میشی حالا فکر کن ماهایی که میدونیم زورمون بهشون نمیرسه هم داد زدنو تحمل میکنیم هم اینکه خودمونو میزنن

@ماکرون‍ 

مرسی گلم حرفات خیلی درست و به جا بود🤍

از همتون ممنونم نظراتتون خیلی بهم کمک میکنه 

مرسی وقت گذاشتید💕

@iraniwwwwd‍ 

عزیز من خودم خواستم نظر بدن حالا شاید از نظر شما اینجا اینطوریه هرکسی نظر خودشو میده و خیلی ها تجربیات خوبی دارن میتونن به درستی آدمو راهنمایی کنن 

درمورد اینکه هرکی بگه طلاق میخام بیماره که نمیدونم چی بگم بهت شاید تجربه زندگی نداری یا اینکه هیچ وقت تا اون حد عذاب نکشیدی به اونجاها برسی پس هیچ وقت زود قضاوت نکن هرکی یه دردی داره

@spcl‍ 

حتما باید معتاد باشه تا باهاش به مشکل بخورم؟! چرا یه سریا انگار تو این دنیا نیستن

من اولاش یکی دو سال فقط خودم باهاش حرف زدم دوران دوستی ولی تو مخش نرفت تا ازدواج کردیم بازم من همش ب ...

عزیزم بنظر میاد ادامه این زندگی یعنی نابودی خودت و فدا کردن عمرو جوانیت

حتما یه فکر جدی بکن،تو خیلی سنت کمی جوانی بچه نداری خودتو از این منجلاب بکش بیرون

کاملا درسته،موافقمببینید من خودمو مثال بزنم وقتی ازدواج کردم خیلی نادان و نااگاه بودم هیچی از زندگی ...

ولی همین آگاهیی که الان بهش رسیدی خیلی خوبه

خیلیا هستن هیچوقت نمیفهمن

الانم اگر فهمیدی حکمتش اینه که کم کم شروع کنی به اصلاح وساختن یه زندگی جدید

حتی اگه سخت باشه که هست ولی ارزش داره

سختیشم بخاطر اینه که سالها الگوهای غلط جا افتاده وارابطه هاروسمی کرده

شاید لازم باشه مدتها تلاش کنی تا رفتارا وعادتای درست جایگزین کنی

این مردا را هر چی زوم کنی روشون بی کیفیت تر میشن. دختر خوب ما هم از این روزا داستیم فعلا یه چند هفته ای با خودت خلوت کن و اونو ولش کن، طلاق که کشک نیست اول وسایل جمع کنی، او من قهرم رفتم ولی میگم ساده نیست اول باید تو ذهنت برات بمیره و همین که قلبت داره از حرفاش ناراحت میشه یعنی احساسی هنوز هست.