بچه ها با این نقی معمولی بحث نکنید دقیقا اسمش شخصیت رو مشخص میکنه مثل نقی هرجی بگی حرف خودشو میزنه🤣👩🦯
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
حامی ام خوبه. اونم زیادتر شدولی بخاطر همین ک در دسترس هست یه کوچولو سودش کنتر از اون خریدنی ها هستی ...
اها مرسی
نه همون حامی نگه میدارم چون با این مبلغ گاهی یه سری صندوق ها موقتی میگیرم یا باهاش عرضه اولیه میخرم
صندق درامد ثابت بزارم نمیتونم هی بفروشم دوباره بخرم
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
شا هنوز فرق بورس و طلا رو نیمدونیصندوق طلا شرکته ک جز بورس باشه؟ اگه اینطوری بود طلاذتا ساعت 6ذعصر م ...
والا من تا جایی که میدونم صندوق های طلا صندوق های سرمایه گذاری تو بورس هستند شما وقتی معامله هم میکنی هرساعت از شبانه روز که باشه کارهای معامله شمارو ازحداقل ساعت ۹صبح تا حداکثر ۴بعدازظهر انجام میدن
حالا این باز درک من از این صندوق هاست نمیدونم شاید نظر شما هم درست باشه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖