2777
2789

بچه ها من یه مقداری پول دارم میخواستم صندوق طلا بخرم ولی از جنگ میترسم چون میگن با شرایط جنگی پول بلوکه میشه

حالا کسایی که صندوق طلا داشتن میخوام بدون تو اون جنگ چطوری بوده شرایطشون

بورس کلا بستخ شد تا وقتی شرایط اوکی شد باز شده تونستن بفروشن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه کلا بورس از کار میفته تعطیل میکنن که صف فروش نشه . منم به شوهرم میگم ولی فعلا وسوسه شده چون کارمزد نمیخوره گذاشته اونجا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلا بورس تعطیل بودولی بعد ده روز صندوق های طلا و صندوق های ثابت باز شدنبله ممکنه طولانی بشه و بلوکه ...

یعنی بخرم؟خودم قبلا خرید کردم صندوق طلا ولی این سایه جنگ لعنتی نمیذاره ادم خیالش راحت باشه

یعنی بخرم؟خودم قبلا خرید کردم صندوق طلا ولی این سایه جنگ لعنتی نمیذاره ادم خیالش راحت باشه

چرا میخوای صندوق طلا بخری؟ اخه با طلا فیزیکی فرق انچنانی نداره فقط امنیت و نقد شوندگی بالا داره

بورس ربطی ب صندوق طلا نداره

صندق طلا به اسم عیار تو بورس هست که با توحه به نوسات فیزیکی طلا بالا و پایین میشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بورس کلا بستخ شد تا وقتی شرایط اوکی شد باز شده تونستن بفروشن

ای بابا اخه طلای فیزیکی هم کلی درصد میاد روش واقعا نمیدونم چیکار کنم از طرفی ملت کلی خوابوندن اونجا حالا پول من انچنانی نیست ولی بازم ترس برم میداره

چرا میخوای صندوق طلا بخری؟ اخه با طلا فیزیکی فرق انچنانی نداره فقط امنیت و نقد شوندگی بالا داره

طلای فیزیکی حداقل ۱۰درصدی روش میکشن برای سرمایه گذاری واقعا اینجوری نمیصرفه

ای بابا اخه طلای فیزیکی هم کلی درصد میاد روش واقعا نمیدونم چیکار کنم از طرفی ملت کلی خوابوندن اونجا ...

من گذاشتم اونجاد

جنگم شد دست نزدم

چون همون تایم چون قیمت اصلی طلا معلوم نبود هرکس هر قیمت میفروخت یا میحرید

یا خیلی ها خرید فروش نداشتند چه فرقی داشت

بعد عیار و بورس اگه هراتفاقی بیفته پولتون از دست نمیره