سود رو ندادن ولی یه مقدار کمی از اون ب بعد بازدهی روزانه رفته بالاتر..خیلی خیلی کم
اها من دیگه نزاشتم تو افران نمیدونستم
بیشتر تو همون حامی نگه میدارم که اگه خواستم بردارم
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوری طاقت اوردین پولتون اونجا بود تو اون زمان😵خیلی بده
من به جشم پسنداز نگاه میکنم دست بهش نمیزنم
از پارسال عیار خریدم هر چند وقتم اضافه میکنم
از ماهی ۵۰۰تا ۳تومن
وقتی نیاز ندارم چرا بفروشم یا بترسم
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نمیدونم والا شاید ما اینقدر زجر میکشیم پول بدست میاریم برامون سخته اینجوری الکی درصد بدیم
عزیزم ب نظر منکه الکی نیست هرچیزی ب بهایی داره همین صندوق طلا امکان داره اون صندوقی ک میخری بدون پشتونه باشه و طلا نداره فقط اعلام میکنه واسه صد گرم طلا امن ترین راه اینکه طلاهات پیش خودت باشه چون با زحمت بدست اورده صندوق طلا مال ادما خیلی پولداره ب نظر من
شا هنوز فرق بورس و طلا رو نیمدونیصندوق طلا شرکته ک جز بورس باشه؟ اگه اینطوری بود طلاذتا ساعت 6ذعصر م ...
شما نکه منظورتون میلی و طلاین هست؟