2777
2789
عنوان

کسایی که صندوق طلا دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 62 پست
سود رو ندادن ولی یه مقدار کمی از اون ب بعد بازدهی روزانه رفته بالاتر..خیلی خیلی کم

اها من دیگه نزاشتم تو افران نمیدونستم

بیشتر تو همون حامی نگه میدارم که اگه خواستم بردارم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
عجب. !!!!!! صندوق طلا و درامد ثابت از بورس جدا هست. توی تعطیلات رسمی هم بورس تعطیله هم صندوق توی شرا ...

😃😃😃😃😃

جای دیگه نگو اینا رو می خندن بهت

میخوای یه سرچ ساده کن یکم شاید اطلاعاتت بالا رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری طاقت اوردین پولتون اونجا بود تو اون زمان😵خیلی بده

من به جشم پسنداز نگاه میکنم دست بهش نمیزنم

از پارسال عیار خریدم هر چند وقتم اضافه میکنم

از ماهی ۵۰۰تا ۳تومن 

وقتی نیاز ندارم چرا بفروشم یا بترسم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب گیرم اصلا زدن زیرش بعد من چجوری ثابت کنم

😑😐

من خودم چند ساله صندق طلا دارم هیچ کدوم فعال نبود و هیچ خرید فروشی نمیشدتازه صندق های درامد ثابت سود ...

هرکس هرقیمتی داد خریدو فروش شد؟! 

طلای جهانی و قیمت تابلو هم تعطیل بود؟ این حرفا چیه بابا 

کشور یکسال درگیر جنگ باشه طلا قیمت نداره؟

من خودم صندوق طلامو تبدیل کردم ب طلای فیزیکی 

زمان جنگ خواستم طلا بفروشم گفت مشکلی نیست قیمت تابلو برمیداریم 

استندبایِ حاجی🙌🏼

نمیدونم والا شاید ما اینقدر زجر میکشیم پول بدست میاریم برامون سخته اینجوری الکی درصد بدیم

عزیزم ب نظر منکه الکی نیست هرچیزی ب بهایی داره همین صندوق طلا امکان داره اون صندوقی ک میخری بدون پشتونه باشه و طلا نداره فقط اعلام میکنه واسه صد گرم طلا امن ترین راه اینکه طلاهات پیش خودت باشه چون با زحمت بدست اورده صندوق طلا مال ادما خیلی پولداره ب نظر من

من به جشم پسنداز نگاه میکنم دست بهش نمیزنماز پارسال عیار خریدم هر چند وقتم اضافه میکنماز ماهی ۵۰۰تا ...

درسته 

منم ماهیانه یه مبلغی میخرم 

از سکه پارسیانم میترسم متاسفانه تقلبی توش زیاده 

طلا مثبت میشه تو اون شرایط ولی نمیتونی خرید و فروشی داشته باشی چون بورس تعطیل میشه تا یه زمانی قشنگم

شا هنوز فرق بورس و طلا رو نیمدونی

صندوق طلا شرکته ک جز بورس باشه؟ اگه اینطوری بود طلاذتا ساعت 6ذعصر معامله نمیشد 

استندبایِ حاجی🙌🏼

وقتی جنگ میشه بورس بسته میشه صندوق ها طلاهم نمیشه گفت بسته میشه ولی چون بورس بسته اس نمیتونی طلارو ب ...

بورس تعطیل میشه اما صندوق طلا و درامد ثابت خیر 

چون راهشون از هم جداست 

استندبایِ حاجی🙌🏼

شا هنوز فرق بورس و طلا رو نیمدونیصندوق طلا شرکته ک جز بورس باشه؟ اگه اینطوری بود طلاذتا ساعت 6ذعصر م ...

شما نکه منظورتون میلی و طلاین هست؟

اها من دیگه نزاشتم تو افران نمیدونستمبیشتر تو همون حامی نگه میدارم که اگه خواستم بردارم

حامی ام خوبه. اونم زیادتر شد

ولی بخاطر همین ک در دسترس هست یه کوچولو سودش کنتر از اون خریدنی ها هست

ی صندوق فارابی داره. قسمت فارابی زون میتونی ببیینی. یکمی سودش بیشتره و اون هم روزشماره و در دسترس

با کارت مفید هم میتونی فعالش کنی. سرچ کن در موردش