2777
2789

دیسک شدید دارم راه خیلی دور با خونوادمم اخلاقم نمیسازه پیش شوهرم همه چی میگن هی مامانم میگه خواهر عروس خیلی خوشگله ببینید یا کلی تعریف هیجانی میکنه...بچه کوچیکم دارم موندم برم یا نه از تهران تا اونجا...۱۲ساعت راه واقعا نیاز به پیشنهاداتتون دارم ... 

شاد و سلامت باشید 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تعریف کنه چرا حسودی میکنی

عقد برادر مگه دیگه تکرار میشه

کینه میشه بینتون اگه نری

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

با هواپیما برو اگه بودجه نمیرسه با قطار برو...چون تو قطار میتونی دراز بکشی و راحت باشی

ولی در هر صورت برو برادرته

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بستگی داره 

برادرت ارزششوداره اینهمه راه بری بخاطرش

اینک میگی خونوادتم اینجورین کارو سخت میکنه

ب شخصه من بافکر الانم حاضر نیستم نیم ساعت راه بخاطر برادرم برم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

با هواپیما و ماشین فرق ندارد بنظرم آدم تو ماشین هم می‌تونه راحت باشه. الان که دیگه دور ارتباطات هست  فیلم و عکس خواهر عروس و مراسم رو بفرستن و کادو عقد هم براشون بفرست 

دخترم بیتان من🧿♥️آقایون درخواست دوستی ممنوع

خب تعریف کنه چرا حسودی میکنیعقد برادر مگه دیگه تکرار میشهکینه میشه بینتون اگه نری

شما پیش همسرت مادرت هی بگه خواهرعروس چقد خوشگله خواهرعروس چقد خوشگله خیلی ناز ناراحت نمیشی

شاد و سلامت باشید 💐

با هواپیما و ماشین فرق ندارد بنظرم آدم تو ماشین هم می‌تونه راحت باشه. الان که دیگه دور ارتباطات هست ...

دقیقا من کادو میدم پاگشا میکنم نوکرشم هستم داداشم ولی راه دور دوروز موندن خونه اونا (خونه عروس و مادر پدر عروس)نمیتونم

شاد و سلامت باشید 💐