دیسک شدید دارم راه خیلی دور با خونوادمم اخلاقم نمیسازه پیش شوهرم همه چی میگن هی مامانم میگه خواهر عروس خیلی خوشگله ببینید یا کلی تعریف هیجانی میکنه...بچه کوچیکم دارم موندم برم یا نه از تهران تا اونجا...۱۲ساعت راه واقعا نیاز به پیشنهاداتتون دارم ...
استارتر اصلا اعتماد به نفس نداره و اعتماد به شوهرش
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه واقعا عزیزم بارها شده خودمم گفتم اره واقعا خوشگله
خیلی مسئله ی عادی ایه اصلا بولد نیس
ولی نری کارت زشته
اگه جای عروستون بودم قطع ارتباط میکردم باهات
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
این نظر شماست والا ما هرکسی زیبا باشه خوب باشه تعریفش میکنیم .
چون ما حسود نیستیم🫱🏻🫲🏽🤌🏻❤️
اینهمه راه با کمرت بری اونجام نمیتونی راحت باشی و و و تعریف مادرت که درک نمیکنه چی داره میگه میشه سوهان روح روی همش میری برمیگردی تاپیک میزنی چه اشتباهی کردم رفتم