2777
2789
عنوان

برا عقد داداشم تا جنوب برم موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 57 پست

نه نرو 

زنگ بزن زنداداش جدید و بهش تبریک بگو و خیلی محترمانه بگو کسالت دارم و نمی توانم بیام 

انشالله بزودی می بینمتان 

با خانواده عروس هم مثل مادر عروس محترمانه و سنگین صحبت کن 

برای همه توضیح بده که حالم واقعا مساعد نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐😐متاهلی؟

بله متاهلم

شوهر استارتر دور از جونش نابینا که نیس

خودش خوشگلی رو میبینه 

اینم نبینه تو خیابون میبینه

استارتر اصلا اعتماد به نفس نداره و اعتماد به شوهرش

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه نرو زنگ بزن زنداداش جدید و بهش تبریک بگو و خیلی محترمانه بگو کسالت دارم و نمی توانم بیام انشالله ...

الهی دورت بگردم نمیدونم کی هستی اما من واقعا با احترام زنگ زدم حتی نامزدیشونم تبریک گفتم قربون صدقه اش هر رفتم ارزو خوشبختی دارم

شاد و سلامت باشید 💐

شما پیش همسرت مادرت هی بگه خواهرعروس چقد خوشگله خواهرعروس چقد خوشگله خیلی ناز ناراحت نمیشی

نه واقعا عزیزم بارها شده خودمم گفتم اره واقعا خوشگله

خیلی مسئله ی عادی ایه اصلا بولد نیس

ولی نری کارت زشته 

اگه جای عروستون بودم قطع ارتباط میکردم باهات

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

استارتر وضعیت سلامتی خودت اولویته

من مادرم چندین ساله درگیر دیسک کمر شدیده خیلی از مراسمای اقوام نزدیک تو شهرستانو چند ساله نتونستیم بریم

بقیه دردو ناراحتی آدمو‌ نمیکشن که 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
این نظر شماست والا ما هرکسی زیبا باشه خوب باشه تعریفش میکنیم .

چون ما حسود نیستیم🫱🏻‍🫲🏽🤌🏻❤️

بنظرم الویت فقط خودتو بذار

اینهمه راه با کمرت بری اونجام نمیتونی راحت باشی و و و تعریف مادرت که درک نمیکنه چی داره میگه میشه سوهان روح روی همش میری برمیگردی تاپیک میزنی چه اشتباهی کردم رفتم 

مسیر طولانیه دیگع عروس حق نداره ناراحت بشه

حق داره ناراحت بشه