2777
2789
با یه نفر یبار گرفتم دوباره با همون گرفتم ولی الان تموم شده ..کوچیکن ۳تا

منم دقیقآ .منم دارم اذیتش میکنم منی که بی اجازه تا سر کوچه نمیرفتم الان آدم حسابش نمیکنم هر جا دلم خواست میرم جلو چشمش هیچی نمیتونه بگه گوشیمو رمز دادم نمیتونه دست بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دهنشو سرویس می‌کنی

موقعیت شمارو نمیدونم

من پارسال کارشناس دادگستری رشته راه و ساختمان قبول شدم الان کاراموز دادگاهم دوروز تو هفته میرم با کوله باری تجربه برمیگردم

ببین خانما بعضیاشون چنانننن زرنگن

بخدا کرک و پرم میریزه طرف ن سواد دانشگاهی داره ن کار بیرون کزده ولی قانونو از قاضی بهتر بلده شوهره رو‌ اس و پاس انداخته بیرون کاملا قانونی

اصلا از وقتی رفتم دیدم به همچی عوض شده چه ملکایی که خانما از شوهراشون باج گرفتن

مامان دوتا گل پسر

دلم شکسته ..روح و روانم بهم ریخته ..البته اینو یاد گرفتم که این آدم دیگه ارزششو نداره

قطعا بچهامو رها نمیکردم. وسعی می کردم با کلاسی. باشگاهی. یا ادامه درس. خودمو سر گرم کنم. بچهات کوچیکن رهاشون نکن. ولی شوهرتو بیمحل کن

دلم شکسته ..روح و روانم بهم ریخته ..البته اینو یاد گرفتم که این آدم دیگه ارزششو نداره

عزیزم درکت میکنم و میفهممت  ولی  اینو بدون  خودت که ارزش  و جایگاه  داری    قابلیتهای مثبت داری    عزیزم  شما  مادری   و     این جایگاه  کمی  نیس   عزیزم   میفهمم چی میگی  و چی  میکشی       ولی بدون  عزیزم  در مقابل بی ارزشیها   باید مقابله  کرد    باید  تو ارزش واقعیتو نشون  بدی   نشون بدی که مثل مرواریدی   تو   صدف     پاکی نجیبی   و   مادری   که  همین  مادر بودن  یعنی  همه چی    میدونم  چی  میکشی   ولی   نگاهت به  اینده    امید زندگیت باشه  عزیزم   بدون  جایگاه  کمی نداری     مادری مادر

من شرایطش داشتم صد درصد جدا میشدم اصلا نمیتونم تحمل کنم نه پشتوانه مالی دارم نه شغلی. میتونستم برم پیش پدر مادرم ولی چون مادرم پسرای داداشمو که زنش فوت شده رو نگه میداره  نمیشه اونجا رفت بخاطر دخترم

مسئولیت ۳تا بچه رو رو دوش خانوادت نذارخدا از هم جنسای خودمون نگذرهآه و ناله بچه های طلاق که به خاطر ...

اون همجنس به زندگی ما که تعهدی ونداره وشغلشون که با متاهل برن تو رابطه خارش دارن

خدا اون متاهلی رو لعنت کنه که با وجود تعهد رفته دنبال هرزه اون مرد اگه نمیخواد اون همجنس خودمون نمیتونست از راه به درش کنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من شرایطش داشتم صد درصد جدا میشدم اصلا نمیتونم تحمل کنم نه پشتوانه مالی دارم نه شغلی. میتونستم برم پ ...

بفرما اینم یه نشونه از مستقل نشدن خانوما تورو خدا اول مستقل بشین ودستتون تو جیب خودتون بره بعد به یه نر بله بگین

تا اگه طرف همچین گوهی خورد نترسین از جداشدن

همسرت پشیمونه؟حداقل در ظاهر؟

عزیزم  پشیمونی   آخر   هر  خبانتیه    بدون هیچ  خبانتی  متداوم  نیست  و عمرش کوتاهه  بالخره    خیانتکار  هم  روی  پشیمونی  رو   میبینه   روزیکه   سرش پایین افتاده باشه   و   متوجه   رفتار  ناشایستش    بشه     این  قانونه    هیچ رابطه  غیر متعارفی   پایدار   نیس

اصلا نمیدونم رفتار درست چیه چطوری باید باهاش رفتار کنم بزور و ظاهری هم شده محبت کنم دیگه نره یا احسا ...

ادم حسابش نکن فکر کن اصلا نیست برو شاغل شو دستت تو جیب خودت باشه محتاجش نباش 

بیش از اندازه از خودم بیشتر

شوهرت بهت محبت میکرد موقعی که با اون بود؟من از این میسوزم تو ۱۳ سال زندگی مشترک یبار به من محبت کلامی نکرد ولی تو پیاماش کلی قربون صدقه زنه رفته بود

عزیزم پشیمونی آخر هر خبانتیه بدون هیچ خبانتی متداوم نیست و عمرش کوتاهه بالخره خیانت ...

بعضی مردها خیانت میکنن و اظهار پشیمونی و سعی بر جبران ندارن این فرق میکنه

چون موضوع بچه هست میگم وگرنه که جدا شدن راه حل بهتری هست 

اگه اظهار پشیمونی میکنه میتونی براش شرایط سفت و سختی بزاری

مثل حق طلاق و به نام زدن چیزی

میدونم چقدر از نظر احساسی ضربه خوردی ولی به مرور بهتر میشی و اینم بدون که هیچ وقت کسی رو بیشتر از خودت دوست نداشته باش به جز بچت

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
بعضی مردها خیانت میکنن و اظهار پشیمونی و سعی بر جبران ندارن این فرق میکنهچون موضوع بچه هست میگم وگرن ...

گل تو کلامتون دقیقا فرمایش  شما  درسته   ببین   این جبر طبیعته   ی   قانون   که  همیشه  تو اینجور موارد   دوزاز جونتون   ی  نفر   له   میشه   درست  زمانی که  ی طرف قضیه  تو   لذت  و خوشیه    طرف مقابلش   داره  له  میشه  عذاب میکشه      و    ذره  ذره  اب میشه    نمیدونم چی بگم و چطور   بگم    ولی زخم   خیانت   مثل  جزامه  خوب که نمیشه  هیچ     همه ذهنو  فکرو   روح  و روانو    داغون میکنه۰

گل تو کلامتون دقیقا فرمایش شما درسته ببین این جبر طبیعته ی قانون که همیشه تو اینجور مو ...

میدونم خودمم چشیدم این درد رو

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم