من ضربه روحی بزرگی از خیانتش دیدم و روح و روانم نابود شده حالم ازش بهم میخوره هرچند که عمرو جوونیمو گزاشتم تو این خونه ...و احساسات بچه هاتون و کنارشون موندن ...یکی رو انتخاب کنید چطور ادامه میدید
عزیزم حاصل زندگیت و عمرت بچه هاتن عزیزم آدم بجه هاشو حتی تو سخت ترین شرایط تنها نمیزاره عزیزم فرض کن خدای ناکرده شرایط جنگی پیش بیاد شما تو اون زمان فقط فکر خودتی؟ حتما که شما بچه هاتو به هر چی ترجیح میدی عزیزم اینجور فکر که حتی تو سخت ترین شرایط حامی بچه هات باشی بچه هاتو تنها نزار و اینم بدون عمر خیانت کوتاهه هیچ خبانتی تداوم نداره
نمیدونم واقعا سخته نمیدونم اگه برام پیش بیاد چیکار میکنم اما هر کارم کنم دیگه به چشم همسر نمیتونم ببینمش نهایت هم خونه باشم باهاش
نمیدونم نمیدونم بنظرم برو مشاوره لین چیزا خیلی مشکله با حرف و تجربه و فکر خودمون نمیتونیم تصمیم بگیریم واقعا
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید