2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانتش ج بوده؟اگه بار اولش بوده بذار خودشو ثابت کنهاگه نه بی خیال این زندگی باش به شرطی که تامین نیا ...

با یه نفر یبار گرفتم دوباره با همون گرفتم ولی الان تموم شده ..کوچیکن ۳تا 

۳تا پسر ۲..۴..۹ ساله

خدا حفظشون کنه

چه سنای کوچیکی دارن خدا کمک کنه

ولی بگو برلت ی خونه جدا بگیره و با پسرات زندگی کن نفقه هاتونو بده

توام برو سرکار 

خیلی شرایط سختیه خدا انشالله بخاطر دل بچه هات کمکت کنه

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

عزیزم  حاصل زندگیت  و عمرت  بچه هاتن     عزیزم  آدم بجه هاشو  حتی  تو سخت ترین  شرایط تنها نمیزاره   عزیزم فرض کن خدای ناکرده  شرایط جنگی پیش بیاد  شما تو اون زمان فقط فکر  خودتی؟ حتما که شما بچه هاتو  به هر چی ترجیح  میدی    عزیزم  اینجور فکر که حتی  تو سخت ترین  شرایط  حامی بچه هات  باشی       بچه هاتو تنها نزار     و اینم بدون   عمر خیانت  کوتاهه     هیچ خبانتی تداوم نداره

عزیزم حاصل زندگیت و عمرت بچه هاتن عزیزم آدم بجه هاشو حتی تو سخت ترین شرایط تنها نمیزاره ...

دلم شکسته ..روح و روانم بهم ریخته ..البته اینو یاد گرفتم که این آدم دیگه ارزششو نداره

با یه نفر یبار گرفتم دوباره با همون گرفتم ولی الان تموم شده ..کوچیکن ۳تا

مسئولیت ۳تا بچه رو رو دوش خانوادت نذار

خدا از هم جنسای خودمون نگذره

آه و ناله بچه های طلاق که به خاطر خیانت پدرشون بوده

نابودشون کنه

هرزه های عوضی

چه مرد چه زن 

خدا براشون نسازه

نمیدونم واقعا سخته نمیدونم اگه برام پیش بیاد چیکار میکنم اما هر کارم کنم دیگه به چشم همسر نمیتونم ببینمش نهایت هم خونه باشم باهاش 

نمیدونم نمیدونم بنظرم برو مشاوره لین چیزا خیلی مشکله با حرف و تجربه و فکر خودمون نمیتونیم تصمیم بگیریم واقعا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید