2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نصف شب پاشده رفته درو هم قفل نکرده بود منم خونه تنها بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4516 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکلت چیه ؟

بیتابی بچه؟ متخصص کودکان ببرش.

مادرشوهرت ؟ ازش حسابی تشکر کن بنده خدا از خوابش زده اومده کمکت 

متوجه در هم نشدم ، در رو قفل کنه که زندانی میشی تو‌خونه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
باز من همیشه از اذان درو قفل میکنم تا صبح

احتمالا بنده خدا خسته بود خوابش میومد متوجه نشده یا یادش رفته

خداقوت بهت مامانی، ان شاالله نینیت زود اروم بشه، براش چهارقل بخون و صدقه بده و حرز ببند، در کنار دکتر و درمان

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔
میدونه میترسم بعد من که نمیخوردمش دو ساعت بیشتر میموند

اخه چرا باید میموند ؟دیده بچه خوابه رفته بعضیا سر جای خودشون خوابشون میبره

یعنی بخاطر دوساعت اینکه اومده بچتو نگه داشته تو خوابیدیو کمرنگ میکنی؟

در هم مگه تو ی حیاط نیسین چه اشکالی داره قفل نباشع دیگه خونوادکی هسین دا حتما که نباید همون لحظه قفل کنی

به نظر خودتون زیادی پرتوقع نیستید؟آدمها رو از خوب بودن پشیمون نکنید.

چه ربطی داره من ممنونم هم هستم اومد کمک بعد خودش غروب ناراحت بود چرا زودتر نگفتم 

فقط میگم تا اذان میموند مگه میخوردمش نصف شب تنهامون گذاشته دزدی چیزی میومد چی

چه ربطی داره من ممنونم هم هستم اومد کمک بعد خودش غروب ناراحت بود چرا زودتر نگفتم فقط میگم تا اذان می ...

دزد میومد اون میتونست دفاع کنه؟مگه خونتون چه شکلیه که همون لحظه تنها باشی دزد بیاد؟