2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین یه سوالی دارم🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 56 پست

بستگی داره اگ تو خونه پدرت سختی زیاد کشیدی خب مطمئنن با شوهرت مسافرت بری بیرون بری حالا این وسط دو تا غر و اختلاف باشه ب جون میخری 

اما تو خونه پدرت آسایش و راحتی بودی ازدواج کنی امکانش هست با کوچکترین صدای بلندی نسخه ازدواج بپیچی 

زندگی زناشویی اختلاف زیاد 

بحث زیاد ،تنش در گیری محبت لبخند حس خوب داره باید ببینی تو میخوای دعوا رو کش بدی یا بگی لقش خودمو و شوهرمو عشقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اگ تو خونه پدرت سختی زیاد کشیدی خب مطمئنن با شوهرت مسافرت بری بیرون بری حالا این وسط دو ت ...

اره تو خونه که الان هستم فک میکنم یکم لوس شدم 

فک میکنم فردا یموقع اگه شوهرم اینجوری مباشه باهام چی...

تینا tt

من۲۴ سالمه میترسم دیر بشه

ای بابا نترس دخترجون فقط عاقلانه تصمیم بگیر.میدونی چی میگم تو ۲۴ سالگی یک چیزایی برات مهمه که تو ۳۵ سالگی مثلا واست اهمیتی نداره و یک چیزایی باید برات مهم باشه که تو اون سن نیست و برای رسیدن به همه اینا باید بلوغ داشته باشی 

نو

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

عاشق پروفایلتم😂یعنی میبینمش دلم شاد میشه

دیدی فرندز رو؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی