2777
2789
بارداری ها فرق میکنه بعدم خودمون سومی دیگه بدنمون کشش نداره اونم سزاینی هستیم من از الان دارم فمر می ...

اره دقيقا بدنمون ضعيف شده.

اما من با سزارين خيلي راحت بودم 

دخترام ١١ و ٩

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من لوله ای که بسته بود باز شد. نمیفهمم دیگه چرا نمیگیره

من خودم سه ماهه اقدامم خبری نیس،دکتر گفت تا یکسال طبیعیه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بارداری ها فرق میکنه بعدم خودمون سومی دیگه بدنمون کشش نداره اونم سزاینی هستیم من از الان دارم فمر می ...

شما هم سوميه؟ خدا برات نگهشون داره. من بچم خدا خواسته ست اما خيلي ذوقشو دارم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

آخه من لوله ای که بسته بود باز شد. نمیفهمم دیگه چرا نمیگیره

نگران نباش عزیزم هر ماه فقط ۲۰ درصد احتمال باروری هست حتما میشه ان شاالله

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اره دقيقا بدنمون ضعيف شده.اما من با سزارين خيلي راحت بودم دخترام ١١ و ٩

منم سزارین ترجیح میدم به طبیعی ولی ببین بخاطر بخیع سزارین شکم که بزرگ میشه بهش فشار میاد ادم شکم درد میشع من همش همین تصور دارم همینطوره یا الکی میترسم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان تی که حد احتمال ضعیفه امکان داره همون ۱۴ هفته درست باشه چون تقریبا اندام تناسلی رشد کرده دیگه انو ...

من ان تی رفتم اصلا نگفت احتمالا و اینا ،فوری گفت دختر 

یعنی ممکنه اشتباه گفته باشه؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من تااااازه ۷هفتمه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
شما هم سوميه؟ خدا برات نگهشون داره. من بچم خدا خواسته ست اما خيلي ذوقشو دارم

اره مال منم خدا خواسته ات اولش بخاطر بچه ام یکم ناراحت بودم گفتم کوچیکه ولی الان مثل این ندید بدیدا ذوق دارم انگار اولیمه

من از بچگی برای نی نی ها ذوق میکردم هنوزم همونطورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40