2777
2789
عنوان

وای چه خانواده گهی دارم مننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 56 پست
عزیزم چند سالته؟چرا این کارارو میکنن

من ۲۲ سالمه

دلیل رفتار بابام که معلوم نیست باهمه همینه

روانیه واقعا،و هیشکی از دستش ارامش ندیده

مامانم متاسفانه الت پرسته و زن ستیز و حسادت و تبعیض بین منو برادرام

با برادرام مشکلی ندارم

ولی قبل مامانم بین منو اونارو خیلی خراب میکرد بچه بودم نمیفهمیدم بزرگ شدم دیدم عه خب این داره منو از چشمشون میندازه

رابطم با کوچیکه خوبه ولی بزرگه نه به دلایل زیاد

چه سخت و‌تاسف بار از خدا میخوام‌ پشیمون بشن از کاراشون برات جبران کنن ازین به بعد روی خوش زندگی رو ...

نه عزیزم

حق میدم چنین فکری بکنی

مثلا به خودت میگی یکیشون بعد دومی چشه

هم پیام بالامو بخون

هم تمام این چیزایی که مینویسم واقعیه و براشون به من از گیر و غر فحش کتک و نفرین و.... شده😐

سرشب خوابیدم،نصفه شب خوابیدم

صبح زود بیدار شدم،تا ظهر خوابیدم

تلویزیونو روشن/خاموش کردم

حموم رفتم زود اومدم/دیر اومدم

در یخچالو باز کردم اب خوردم(باید در یخچالو باز میکردم ابو برمیداشتم در یخچالو میبستم اب میخوردم بعد در یخچالو باز میکردم پارچو میزاشتم تو یخچال😂😂)

تو چرا غذا کم میخوری ضعیف میشی بدبختیت برای ماست/تو چرا انقد غذا میخوری چه خبرته

بدبخت افسرده همش تو اتاقشه گوشه گیر/تو گه میخوری میخوایی با همکلاسیات بری حررررم

اگه یه غذاییو دوست نداشتم واقعا هربار با کمربند کتک میخوردم بعد ولم نمیکرد محبورم میکرد غذایی که ازش متنفرمو بخورم،حتی یه بار چاقو زد تو پام

یه بار با کمربند منو زد بعد گفت از داداشم عصبی بوده منو زده😂

چون یه بار که شش سالم بود و رفته بودیم با فامیل بیرون دخترداییم خیلی اذیتم کرد منم غذا نخوردم و قهر کرده بودم شش سالم بود،و میتپنستم بعدا بخورم حالا،محکم زد تو گوشم

میرفتیم روستا از هر دری رد میشدم پشت سر من حرف میزد میگفت گوشه گیره همش تو طویلشه بیرون نمیاد

خب به تو چه حیوون؟یا توعه کثافت چه غلطی کردی من انقد گوشه گیر بودم اون موقعها؟

تو جمع بین بقیه تخقیرم میکرد،با هرکی اونجوری حرف میزدی گریش میگرفت

من یه دخترعمه دارم تو دوران پی ام اسش حتی میزنه ظرف میشکنه و همه باز باهاش مدارا میکنن

من یه بار پی ام اس بودم و عصبیییییی بعد داشتم راه میرفتم یهو عصبی پامو کوبیدم زمین و راه رفتم یهو یه قابلمه ابجوش پرت شد سمتم

قبلنا میرفتم مغازه یه چیپس میخریدم با دهن کثیفش کلی فحشم میداد،الانا با پول خودم میخرم همچنان فحش میده😂😂

از دلدرد به خودم میپیچیدم میشست بالا سرم زر میزد و فحش میداد

یه بار داشتم به مامانم میگفتم غصه نخور ارزششو نداره انقد به خودت حرص بدی(ناراحت بود چون مادرشوهرش مثه همیشه پشتش دروغ گفته بود،کلا من خیلی به مامانم وابسته بودم بعد اینا هرروز دعوا میکردن مامانمم حالش بد میشه هررروزش،استرس خیلیییی زیادی یه من وارد شد تو اون سن)

همین جمله نه بیشتر نه کمتر نه با لحن بد

بهم گفتم ج...نده کلی دادو و عربده و فحش

بعدم باهام تا شش ماه حرف نزد😂بعد اون شش ماه من نمیخواستم حرف بزنم مامانم نزاشت

چرا؟من فقط گفتم غصه و حرص نخور همینننن

حالا باز مامانم یه داستان جداگونه داره

خلاصه که اره اینم چندقطره از اقیانوس،حتما هم حق با شماست من حرصیشون میکردم😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا منم یه همچین کودکی و نوجوانی رو پشت سرگزاشتم.مثل تو. الان ۳۲سالمه افسردگی و اصطراب ولکنم نیس ...

دقیقا🥲

اضطراب ولم نکرد هیچوقت

چون من از سمت مامانمم خیلی تحت فشار بودم و استرس میداد بهم

ولی من کلمه به کلمه حرفاتو باور کردم عزیزم و اصلا هم تورو مقصر ندونستم چون میدونم خانواده‌های ایرانی بعضیاشون تا چه حد میتونن سمی باشن

میدونم سختته ولی توکه تا اینجا تحمل کردی یکمم تحمل کن کار کن مستقل شه بهت قول میدم یروزی از دستشون خلاص میشی اوضاع مالیتم خوب میشه روسیاهیش میمونه برای اونا 

و اینکه هرچقدرم که بدبختی بهت فشار بیاره به سرت نزنه شوهر کنی خلاص شی چون از تو چاله درمیای میوفتی تو چاه 

انشالله خدا کمکت کنه و هرکی که بهت ظلم کرد تقاص کاراشو پس بده فرقی نمیکنه پدرومادر باشه یا یکی دیگه

دنیا دار مکافاته

می تونی شرایط را بهبود بدی . یعنی با نامزدت برنامه ریزی دقیق کنی و کار را به نتیجه برسونی. مسیر روان ...

اره درسته

روانشناس خوبه ولی خب فعلا پولشو ندارم ولی حتما باید برم،فراموش نمیشه ولی کمرنگ چرا

میدونی اونا هم احتمالا دارن عقده های درمان نشده ی کودکی و نوحوانی رو پس میدن ( هرچند درست نیست کارشو ...

اصلاااا

یعنی طرف بی دلیل برگشت بهم گفت جن..ده😐بعد شش ماه باهام حرف نزد😂😂من باید نمیزدم اون نزد عذرخواهیم نکرد به مامانم گفته از این حرفا،خلاصه بیغیرته

مامانم اره

مامانم صدبار گفته ما در حقت بدکردیم و شش ماهه شاید به خودش اومده ولی هنوز بدجنسیاش هست

نه عقده نوجوونی چیه؟از ک..کشیشون بود😐کلا پسر پرست بودن دوتاشون

عقدهای نوجوونی بهشون گفت از دست پسرشون ناراحت میشن بیان حرصشونو با کمربند رو بدن من کبودی بزارن؟

کاملا اگاهانه از عواقبش در سلامت عقلو جسم بدون داشتن تروما و عقده و از قصد انقدر ازار رسوندن

باید کارما پس بدن همین:)

برو از دادگاه نامه بگیر که بدون  اذن پدر عقد کنی بایه وکیل مشورت کنید گاهی که پدرصلاحیت نداره داذگاه  اجازه میده  عقد کنید برید پی زندگیتون  دور شو از این جهنم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من یه دوستی داشتم میگفت پدرش بخاطر حموم رفتن دعوا میندازه که چرا رفت پول اب میاد ویه سری رفتارهای بد ...

اره اینم بهونش ابه ولی بهونش ابه

بخدا یه بار رفتم زود برگشتم یه زر دیگه میزد😂😂😂

نه این دارو روش اثر نداره البته داروهاش مربوط به این قسمت از مشکل روانیش نیستن

چون یه روانی نمیپذیره روانیه خب نمیره به دکتر بگه من یه مریض روانی عقده ای وحشیم بهم دارو بده

کتاب دولت عشق و بازی زندگی بخون به خدا مثل جادو میمونه کاری می کنه خانوادت به دست پات بیفتن برای همی ...

این کتاب چیه راجب چیه که این تاثیر رو میذاره؟

روی هرکی بدی کنه تاثیر داره یا فقط والدین؟

ولی من کلمه به کلمه حرفاتو باور کردم عزیزم و اصلا هم تورو مقصر ندونستم چون میدونم خانواده‌های ایرانی ...

دقیقا درست میگی🥲🥲

اصلا دلیلی نداره دروغ بگم عزیزم مثلا اینجا به دروغ تایید بقیه رو بگیرم اروم میشم؟من اگه میخواستم دروغ بگم تو عنوان نمیگفتم خانوادم گهن چون خیلیا گارد دارن و میان میگن چون تو بی ادبی فلانه😐

ولی چون عصبی بودم نوشتم و همشون چیزایی بود که اتفاقا افتاده و حتی بیشتر و بدتر از اینا میتونستم بنویسم

مرسی عزیزم منم امیدوارم واقعا🥲❤️