2777
2789
عنوان

وای چه خانواده گهی دارم مننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 56 پست

چه سخت و‌تاسف بار  

از خدا میخوام‌ پشیمون بشن از کاراشون برات جبران کنن 

ازین به بعد روی خوش زندگی رو ببینی 

اما یه کارایی نمیکنی که مثلا حرصشون دربیاد؟ بعضیا شاید یه کارای ساده برای ما چیزی نیست اما حرص اونا رو‌درمیاره فحش میدن

هرچند کارشون درست نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی طولانیه

میدونم

کوتاهتر نمیشد ببین اگه الان میگفتم چرا عصبیم همه میگفتن حق داری ولی نباید بهشون توهین کنی

خب نمیدونن چیا کشیدم که

مجبورم بگم تا جایی که میشه بفهمن منظورم چیه

واقعا خسته و غیرقابل تحمل شده برام و شاید اینجا گفتنش یکم سبکم کنه

شرایط ازدواج نداری؟

نامزد دارم یعنی گند زدن تو نامزدیم ولی خی من با نامزدم هنوز درارتباطم شرایطش پیچیدست و نه الان بخاطر شرایط مالیشون اصلاااا نمیتونم واقعا نشدنیه

خودت سرکار میری؟اگه میری ناراحت نباش بذار هرجور دلشون میخواد زندگی کنن تو هم پولاتو جمع کن

خودم میرم کارگاه داداشم ولی حقوقش ثابت نیست مثلا

انگار یه پولی درمیارم کارتم خالی نباشه

اونجوری نیست که راحت باشم

باید برم سرکار ولی باز دردسرای خودشو داره

کاش میدونستم چی برام بهترین کاره

نامزد دارم یعنی گند زدن تو نامزدیم ولی خی من با نامزدم هنوز درارتباطم شرایطش پیچیدست و نه الان بخاطر ...

می تونی شرایط را بهبود بدی . یعنی با نامزدت برنامه ریزی دقیق کنی و کار را به نتیجه برسونی. مسیر روانشناسی را استارت بزن.

عزسژم همه مشکلات دارنزندگی خوب برای فیلم ها بود ک دقت کنی تو فیلم ها هم نیسحرص چیزی رو‌ نخور می گذره

من میدونم

ادم بدون مشکل وجود نداره

ولی شما میفهمی من چی میگم؟

میگم صبح زود پاشم میاد رد میشه فحش میده دیر بیدارشم همینه برم حموم دیر بیام یا زود بیام فحش میشنوم(بخدا اینا همش اتفاق افتاده)

من هرروز سر روتینترین کارای زندگی دارم اذیت میشم حرف میشنوم

اگه تو میتونی تحمل کنی بگو

میدونمکوتاهتر نمیشد ببین اگه الان میگفتم چرا عصبیم همه میگفتن حق داری ولی نباید بهشون توهین کنیخب نم ...

میدونی اونا هم احتمالا دارن عقده های درمان نشده ی کودکی و نوحوانی رو پس میدن ( هرچند درست نیست کارشون) شاید دست خودشون نیست 

شده بعدا عذرخواهی کنن یا بخوان از دلت درآرن؟

واقعا تورو یکی مث من درک میکنه، هر تولید مثل کننده ای صرفا اسمش پدرمادرنیس، لعنت ب این پدرمادرای گــ ...

اره من اصلا حالا مادر هیچی

اونو پدر حساب نمیکنم حتی غریبه نیست بلکه دشمنه

دشمن جسمو روحو روانم بود منم نمیبخشمش باید تاوان پس بده باید

تنفری که نسبت بهش دارمو کمتر کسی تجربه کرده

منم برای تو همین ارزورو دازم عزیزم🥲❤️

من میدونمادم بدون مشکل وجود ندارهولی شما میفهمی من چی میگم؟میگم صبح زود پاشم میاد رد میشه فحش میده د ...

من یه دوستی داشتم میگفت پدرش بخاطر حموم رفتن دعوا میندازه که چرا رفت پول اب میاد ویه سری رفتارهای بد روانی داشت با بچه ها 

اون روانی بود و دارو مصرف میکرد اما تاثیر نداشت متاسفانه مادرش با بچه ها بود، آخر سر شنیدم بعد ازدواج بچه ها مادر بدون طلاق خونشو جدا کرده بود چون طلاقم نمیداد

خودم میرم کارگاه داداشم ولی حقوقش ثابت نیست مثلاانگار یه پولی درمیارم کارتم خالی نباشهاونجوری نیست ک ...

من طبق تجربه خودم میگم که با پولای کمی که الان داری سعی کن یه کار یاد بگیری مثل خیاطی یا حسابداری یا هرچی ک خودت تحقیق کردی و فهمیدی خوبه

یه کار یاد بگیر تا محتاج کار از برادرت هم نباشی در اینده

با پولات سعی کن به ظاهرت برسی اگه شده کمتر خوراکی که دلت میخواد بخوری ،اما لباس مرتب و قشنگ بپوش اصلا ب خونه زندگی خانواده نگاه نکن ‌

منم مثل تو بودم اما فکر نکن تا ابد همینطوری میمونه.حتما به حرفام گوش کن.🧡

خیلی دختر قوی هستی میدونستی ؟؟اینکه میتونی بری سرکار من میدونم دختر باهوشی هستی باز خوبه میزارنت بری ...

نه عزیزم من قوی نیستم

قوی اونیه که بی دلیل حرف میشنوه به یه ورشه

من اول تپش قلب میگیرم بعد دستام میلرزه بعد بدنم

ثانیه به ثانیه عصبیتر میشم چون مثلا سر روشن کردن مخلوط کن دارم فحش میخورم😐بعد یهو تمام وقتایی ک سر همین چیزای مسخره اذیت شدم میاد تو سرم بعد به خودم میگم داری حرص میخوری این حرص چیزی ازت نمیزاره بمونه،بعد چون میبینم دارم واقعا اسیب روحی روانی میبینم اونم از سمت کسی ک از هرچیزی برای من بی ارزشو پستتره به جنون میرسم شروع میکنم جیغو داد زدن که دست از سرم برداره،شاید نفهمی چی میگم و دقیقا منظورم چه حس و حالتیه ولی اگه قوی بودم به یه ورمم نبود

میزارن برم بیرون؟من برای بیرون رفتن کلی استرس کشیدم و کتک خوردم و هنوزم همینه کلی بهم حمله شده درو روم قفل کردن بارها تهدید به قتل کردن و این داستانا هنوزم هست،من که نمیبخشم خداهم قطعا نباید ببخشه:)