2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی آدم چندشی شده حالم ازش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 75 پست

اسی جان ،اینجا ممکنه یکی ۱۴،۱۱۵سالش باشه و مشاوره اشتباه بده . 

موقع سر کار رفتنش خریداتو نگو ، دیرش میشه ،طبیعیه آدم عصبی میشه .‌‌‌‌‌

یه مدت منعطف باش ببین تعقیری می‌کنه یا نه .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکار بکن،شاید تو یکسال عوض شد مهربونتر شد باهات ،هر ۲حالت تو ضرر نکردی حتی بمونی باهاش خیالت راحته ...

درسته عزیزم من الکی قربون صدقش میرم بقول تو شاید اونم درست شد اگرم نشد پول جمع دارم میکنم دیگه

اسی جان ،اینجا ممکنه یکی ۱۴،۱۱۵سالش باشه و مشاوره اشتباه بده . موقع سر کار رفتنش خریداتو نگو ، دیرش ...

اصلا ربطی به رفتار من نداره امشب امتحانکردم سرکار بود زنگ نزدم که مزاحم کارش نشم تا رسید خونه فحش و اخلاق بدش شروع شد من همه راه هارو امتحان کردم نشد چون دوسم نداره دیگه فقط به پس انداز کردن فک میکنم

اصلا ربطی به رفتار من نداره امشب امتحانکردم سرکار بود زنگ نزدم که مزاحم کارش نشم تا رسید خونه فحش و ...

اگه اینجوریه ،فکر کن وجود خارجی نداره ، سعی کن بیشتر کاراتو خودت انجام بدی ،مثل خرید اینارو ، یه مدت به حال خودش ولش کن . سعی کن دم پرش نری . 

انشالله که آدم شه .

اگه اینجوریه ،فکر کن وجود خارجی نداره ، سعی کن بیشتر کاراتو خودت انجام بدی ،مثل خرید اینارو ، یه مدت ...

وقتی حامله بودم همه کارام خودم میکردم درست نشد از همینش متنفرم بدم میاد توهین میکنه فحش های بد به خواهرم و بابام میده مسخرمون میکنه مخم نمیکشه زن لطیفه من همش دنبال اینم بهم محبت بکنه ولی اون عین یه مرد باهام رفتار میکنه انگار من دل ندارم

صد درصد هست همش دعوا راه میندازه یک ماه پیش که میگفت برو اصرار میکرد برو ولی چون پول نداشتم نرفتم

اصلا به روی خودت نیار ولی حسابی بیفت تو کاراش ببینی راسته یا نه یا اصلا کی هست 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️