2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی آدم چندشی شده حالم ازش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 75 پست
اصلا به روی خودت نیار ولی حسابی بیفت تو کاراش ببینی راسته یا نه یا اصلا کی هست

ولش کن نمیخوام اعصابم خورد بشه بچه شیر میدم مهم نیست کی باشه شایدم نباشه ولی مهم اینه شوهرم با من اخلاقش خوب نیست و این زندگی به بن بست رسیده الان فقط برای من پول مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواد که نه ولی سیگار زیاد میکشه قرصاعصاب میخوره

این حجم از عصبانیت  و کنترول نداشتن بخاطر بیماری روحی و روان هست  فکر کردم مصرف مشروب دارن چون به طور مستقیم بر اعصاب صدمه میزنه  ، داروهای اعصاب هم  طولانی مدت خیلی مخرب هستن تا زمانی که شخص مصرف میکنه آروم هست حتی  نیم ساعتی از زمان مصرف بگذره استفاده نکنه همه چی بهم میریزه و از حالت طبیعی خارج میشه  به هرحال  شما مراقب خودت باش زیاد بحث بیخودی باهاش نکن خودت مدیریت کن نزار خودتم آسیب ببینی

این حجم از عصبانیت و کنترول نداشتن بخاطر بیماری روحی و روان هست فکر کردم مصرف مشروب دارن چون به طو ...

ممنونم عزیزم هم بخاطر داروهاشه هم خانواده درست درمون نداره بمنم علاقه نداره نه من مرلقبم سرم با بچههام گرمه

عزیزم من تاپیکاتو قبلا خوندم 

نمیخوام ناراحتت کنم ولی ازین برات شوهر در نمیاد 

بارها علنا گفته جدا بشی 

خیانت کرده و میدونی 

سر جریان زایمانتم که چقدر اذیتت کرد 

دیگه باید مشاور بری و بهترین تصمیمو بگیری

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ولش کن نمیخوام اعصابم خورد بشه بچه شیر میدم مهم نیست کی باشه شایدم نباشه ولی مهم اینه شوهرم با من اخ ...

تا میتونی ازش بگیر

خونه چیزی میزنه به نامت؟ اگه اره سعی کن اموال اصلی به اسم خودت باشن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اره والا اینکه قدر بچه نمیدونه بهتر که نباشه

بره گمشه من بابام هیچوقت ازم خوشش نمیومد چون دختر بودم الان سی و خورده ای سالمه دوروز اومدم پیش مادرم کلی براشون خرید کردم کار کردم همش میشینه جلوم سنگ پسراشو و نوه های پسریشو به سینه میزنه هفتاد سالشه خیر سرش 

تا میتونی ازش بگیرخونه چیزی میزنه به نامت؟ اگه اره سعی کن اموال اصلی به اسم خودت باشن

هیچی نداره خدا میدونه مال و اموال به کی بده به این نمیده حقوق داره فقط که دستمه پس انداز میکنم

عزیزم من تاپیکاتو قبلا خوندم نمیخوام ناراحتت کنم ولی ازین برات شوهر در نمیاد بارها علنا گفته جدا بشی ...

اره عزیزم میدونم ازین شوهر درنمیاد تصمیمم رو گرفتم فقط چون پول ندارم نرفتم تا حالا چون بچه هامو میبرم وقتی برم فقط دارم پس انداز میکنم تو همین یکسال از شرش راحت بشم الان که فکرش میکنم از قبل بارداریمم اذیت میکرد هیچوقت عین ادم زندگی نکرد من خر بود دیر فهمیدم

عزیزم من تاپیکاتو قبلا خوندم نمیخوام ناراحتت کنم ولی ازین برات شوهر در نمیاد بارها علنا گفته جدا بشی ...

برم مشاور بگم پول ندارم راهنمایی میکنه چیکار بکنم؟امکانش هست با شوهرم توافق بکنم بعد طلاق نفقه و خرجی من و بچه هارو بده؟

برم مشاور بگم پول ندارم راهنمایی میکنه چیکار بکنم؟امکانش هست با شوهرم توافق بکنم بعد طلاق نفقه و خرج ...

نفقه بچه هارو که باید بده اگه باشما باشن 

راجب خرجی شما فکر نمیکنم فقط مهریه هست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻