خانوما شوهرم خیلی اخلاقش بده مثلا همش توهین میکنا خونه کثیف باشه میگه شدی عین ننت؟زن داداشمو فحش میده خواهرمو فحش میده اومدم بهش میگم این فرشو صاف بکن بچه بخابه میگه تو نمیخوای من بخابم اره؟همه اینارو با لحن بد و عصبی میگه صبح میخواد بره سرکار اگر خرید داشته باشم یکم طول بکشه باز با حالت دعوا میگه میخوای نرم سرکار؟خیلی اذیتم از رفتاراش بفکر طلاقم،وقتی مبره سرکار تا زنگ نزنم اونم نمیزنه یا نهایت یکی دوبار،به همه رفیقاش گفته زنم شکاکه پشت سرم حرف زده تا خودشو خوب جلوه بده
اصلا به روی خودت نیار ولی حسابی بیفت تو کاراش ببینی راسته یا نه یا اصلا کی هست
ولش کن نمیخوام اعصابم خورد بشه بچه شیر میدم مهم نیست کی باشه شایدم نباشه ولی مهم اینه شوهرم با من اخلاقش خوب نیست و این زندگی به بن بست رسیده الان فقط برای من پول مهمه
این حجم از عصبانیت و کنترول نداشتن بخاطر بیماری روحی و روان هست فکر کردم مصرف مشروب دارن چون به طور مستقیم بر اعصاب صدمه میزنه ، داروهای اعصاب هم طولانی مدت خیلی مخرب هستن تا زمانی که شخص مصرف میکنه آروم هست حتی نیم ساعتی از زمان مصرف بگذره استفاده نکنه همه چی بهم میریزه و از حالت طبیعی خارج میشه به هرحال شما مراقب خودت باش زیاد بحث بیخودی باهاش نکن خودت مدیریت کن نزار خودتم آسیب ببینی
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
بره گمشه من بابام هیچوقت ازم خوشش نمیومد چون دختر بودم الان سی و خورده ای سالمه دوروز اومدم پیش مادرم کلی براشون خرید کردم کار کردم همش میشینه جلوم سنگ پسراشو و نوه های پسریشو به سینه میزنه هفتاد سالشه خیر سرش
عزیزم من تاپیکاتو قبلا خوندم نمیخوام ناراحتت کنم ولی ازین برات شوهر در نمیاد بارها علنا گفته جدا بشی ...
اره عزیزم میدونم ازین شوهر درنمیاد تصمیمم رو گرفتم فقط چون پول ندارم نرفتم تا حالا چون بچه هامو میبرم وقتی برم فقط دارم پس انداز میکنم تو همین یکسال از شرش راحت بشم الان که فکرش میکنم از قبل بارداریمم اذیت میکرد هیچوقت عین ادم زندگی نکرد من خر بود دیر فهمیدم
برم مشاور بگم پول ندارم راهنمایی میکنه چیکار بکنم؟امکانش هست با شوهرم توافق بکنم بعد طلاق نفقه و خرج ...
نفقه بچه هارو که باید بده اگه باشما باشن
راجب خرجی شما فکر نمیکنم فقط مهریه هست
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻