2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی آدم چندشی شده حالم ازش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 68 پست
کم کم جمع کن هعی ازش پول بگیر بعد جداشو

دارم همین کارو میکنم حقوقش دستمه برای خریدای خونه ،میخوام ماهی یه تیکه طلا یا سکه پارسیان بخرم هرچقدر شد جمع بکنم بعدش بزارم برم با بچه هام چون سابقه خیانت داره فک نمیکنم دنبالمم بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۹سالمع،از سرکار اومد داد زد بچه ترسید گناه داره دلم سوخت همش توهین میکنه هم بمن هم جدیدا به بچه ...

چه آشغالیه اه شوهر منم به شددددت عصبیه ولی من بچمو سقط کردم یه ماما هم پیدا کردم برام قراره آی یودی بذاره خیالم راحت بشه خودم تحمل میکنم ولی بچه ها واقعا هیچ گناهی ندارن من عاشق و روانی بچه هام اصلا دلم نیومد بچمو نگه دارم منم چاره ندارم باید زندگی کنم کسی نفهمه خوشحال بشه بدخواه زیاد دارم 

ااره دلار هم خوبه سکه پارسیان ام برای منی که پولم کمه خوبه همین الانشم میدونه اه در بساط نداره و از ...

پارسیان چندان سودی نداره پارسیان نگیر ،ولش کن بره گم شه حرفم گوش بده فقط تیغش بزن 

ببین میگم زمان قدیم پادشاه از یکی خوردنی شیرین خواسته طرف رفته براش زبون آورده پادشاه گفته این چیه طرف برگشته گفته آدم بخاد بااین زبونش دنیارو گلستان میکنه 

فقط براش زبون بریز عشوه بیا ،ببین بفهمه خیانتش فهمیدی پررو میشه خودت بزن ب اون راه فقط برا یکسالی ک هدفته تلاش کن 

بخدا بمونی اون بچه تباه میشه از من گفتن

عزیزم در مورد بقیه رفتارش واقعا باهات موافقم خیلی اخلاقشون بده ولی در مورد زنگ زدن منم وقتی همسرم سرکاره فقط یکبار تا شب صحبت میکنیم و نهایتا کار داشته باشم پیام میدم، مردا خوششون نمیاد مدام بهشون زنگ بزنی وقتی سرکار هستن

پارسیان چندان سودی نداره پارسیان نگیر ،ولش کن بره گم شه حرفم گوش بده فقط تیغش بزن ببین میگم زمان قدی ...

خدا خیرت بده بخدا داری حق میگی منم اتفاقا فکرش رو کردم که نهایت داره خیانت میکنه الان بپرم بهش و قهر بکنم چی عایدم میشه امشب سرکار بود هیچ بهش زنگ نزدم گفتم ولش کن ولی بقول تو الکی زبون میریزم چون حقوقش برای خرجی خونه دستمه راحت میتونم پول جمع بکنم این یکسال واقعا هدفم پول جمع کردنه میخوام از خوردو خوراک و لباس بزنم ولی جمع بکنم

شک نکن مشکل از شوهرته چون خودشیفتست

افرین تو هم فهمیدی با اینکه ندیدیش و نمیشناسی منم چند وقت پیش به رفتاراش دقت کردم به خودشم گفتم تو اعتماد بنفس الکی داری و خودشیفته و بی رحمی

عزیزم در مورد بقیه رفتارش واقعا باهات موافقم خیلی اخلاقشون بده ولی در مورد زنگ زدن منم وقتی همسرم سر ...

اره خب زنگ نزنه ولی چرا تا پاشو میزاره تو خونه بمن فحش میده بخدا ار صبح بچه شیر میدم تو یه خونه درب و داغون بجای اینکه محبت ببینم هی تحقیرم میکنه اصلا حلالش نمیکنم من از کسی که با روانم با روحیم بازی بکنه نمیگذرم

خدا خیرت بده بخدا داری حق میگی منم اتفاقا فکرش رو کردم که نهایت داره خیانت میکنه الان بپرم بهش و قهر ...

اینکار بکن،شاید تو یکسال عوض شد مهربونتر شد باهات ،هر ۲حالت تو ضرر نکردی حتی بمونی باهاش خیالت راحته یه پولی داری ....خیانت عزیزم تو جامعه عادی شده فک نکن فقط شوهر توئه غصه هم نخور الان از هر ۱۰مرد ۸تاش اینکارن 

فقط به خودت پیشرفت بچه ات فک نکن 

اره خب زنگ نزنه ولی چرا تا پاشو میزاره تو خونه بمن فحش میده بخدا ار صبح بچه شیر میدم تو یه خونه درب ...

خدا ازش نگذره الهی بابای منم همین بود پاشو میذاشت خونه داد میزد همیشه الکی تن و بدنمون میلرزید بدبختی شوهرمم عصبیه تباه شدم