خانوما شوهرم خیلی اخلاقش بده مثلا همش توهین میکنا خونه کثیف باشه میگه شدی عین ننت؟زن داداشمو فحش میده خواهرمو فحش میده اومدم بهش میگم این فرشو صاف بکن بچه بخابه میگه تو نمیخوای من بخابم اره؟همه اینارو با لحن بد و عصبی میگه صبح میخواد بره سرکار اگر خرید داشته باشم یکم طول بکشه باز با حالت دعوا میگه میخوای نرم سرکار؟خیلی اذیتم از رفتاراش بفکر طلاقم،وقتی مبره سرکار تا زنگ نزنم اونم نمیزنه یا نهایت یکی دوبار،به همه رفیقاش گفته زنم شکاکه پشت سرم حرف زده تا خودشو خوب جلوه بده
وا دیوونست چه وقیحه اگه شاغلی خانوادت حمایت میکنن جدا شو حتما مگه چند بار قراره زندگی کنی که انقدر ت ...
هم دیونس قرص اعصاب میخوره هم چون از من بدش میاد همش توهین میکنه بهم خانوادم ازین خوششون نمیاد ولی حمایت انچنانی نمیکنن شاغل نیستم تا یکسال دیکا حداقل باید تحمل بکنمش پول جمع بکنم وام قراره بگیریم
هم دیونس قرص اعصاب میخوره هم چون از من بدش میاد همش توهین میکنه بهم خانوادم ازین خوششون نمیاد ولی حم ...
بیچاره بچت بچتو نجات بده گناه داره خودتم همینطور خواهر شوهر من دوبار طلاق گرفت ازدواج سومش با یه مردی هست که شرکت داره پولداره خدارو چه دیدی شاید زندگی بهتری در انتظارت باشه
بیچاره بچت بچتو نجات بده گناه داره خودتم همینطور خواهر شوهر من دوبار طلاق گرفت ازدواج سومش با یه مرد ...
من ۲۹سالمع،از سرکار اومد داد زد بچه ترسید گناه داره دلم سوخت همش توهین میکنه هم بمن هم جدیدا به بچه دستشون میگیرم میرم این لیاقت نداره درست بشو هم نیست
ااره دلار هم خوبه سکه پارسیان ام برای منی که پولم کمه خوبه همین الانشم میدونه اه در بساط نداره و از سرشم اضافی ام امشب بهش گفتم چرا انفدر از من بدت میاد با نگاه سرد و مریضش فقط نیگام کرد مشکل ار خودشه که ادم بدیه