2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی آدم چندشی شده حالم ازش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 75 پست
اره خودمم فهمیدم،انقدر بدم اومده ازش میتونم همین الان ولش بکنم ولی پول ندارم حداقل یکسال دیگه باید ت ...

پس حوصله سیاست بخرج بده 

وسایلای گرون قیمت خونه ،طلا،اسناد،لباسای گرون ...کم کم ببر از خونه نفهمه ،ببر بزار خونه مادر خواهر جای امن .پولم جمع کن ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا دیوونست چه وقیحه اگه شاغلی خانوادت حمایت میکنن جدا شو حتما مگه چند بار قراره زندگی کنی که انقدر ت ...

هم دیونس قرص اعصاب میخوره هم چون از من بدش میاد همش توهین میکنه بهم خانوادم ازین خوششون نمیاد ولی حمایت انچنانی نمیکنن شاغل نیستم تا یکسال دیکا حداقل باید تحمل بکنمش پول جمع بکنم وام قراره بگیریم

پس حوصله سیاست بخرج بده وسایلای گرون قیمت خونه ،طلا،اسناد،لباسای گرون ...کم کم ببر از خونه نفهمه ،بب ...

دارم همین کار مبکنم طلا میخوام بخرم و کم کم تو کارتم پول جمع بکنم اصلا نمیخوام ریختش تحمل بکنم با خانوادش هم قطع رابطه ام اونا از این بدتر 

هم دیونس قرص اعصاب میخوره هم چون از من بدش میاد همش توهین میکنه بهم خانوادم ازین خوششون نمیاد ولی حم ...

بیچاره بچت بچتو نجات بده گناه داره خودتم همینطور خواهر شوهر من دوبار طلاق گرفت ازدواج سومش با یه مردی هست که شرکت داره پولداره خدارو چه دیدی شاید زندگی بهتری در انتظارت باشه 

چند سالته؟

بیچاره بچت بچتو نجات بده گناه داره خودتم همینطور خواهر شوهر من دوبار طلاق گرفت ازدواج سومش با یه مرد ...

من ۲۹سالمع،از سرکار اومد داد زد بچه ترسید گناه داره دلم سوخت همش توهین میکنه هم بمن هم جدیدا به بچه دستشون میگیرم میرم این لیاقت نداره درست بشو هم نیست

آره دلار ،طلا،بخر روزی ک ترکش کردی بفهمه آهی در بساط نداره

ااره دلار هم خوبه سکه پارسیان ام برای منی که پولم کمه خوبه همین الانشم میدونه اه در بساط نداره و از سرشم اضافی ام امشب بهش گفتم چرا انفدر از من بدت میاد با نگاه سرد و مریضش فقط نیگام کرد مشکل ار خودشه که ادم بدیه