2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 56082 بازدید | 700 پست
من اصلا درد زایمان اول فراموش نکردم و نخواهم کرد اصلا قابل توصیف نیست ولی دومی سزارین کردم گفتم اگه ...

برای من فشار ندادن. اتفاقا چون شنیده بودم موقع عمل به دکترم گفتم اگر میشه تا بی حسم فشار بدین گفت همه رو خارج کردیم نیازی به فشار نیست. من فقط چون استرس خیلی شدید داشتم فشارم بین ۸ تا ۱۴ نوسان داشت و تپش قلب داشتم یه ساعت تو ریکاوری موندم همه چی نرمال شد بعد بردن بخش

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
من چون زایمان سختی داشتم به شدت بعدش روانی شدم روانی و بی اعصاب ببین مثل اینه به حد مرگ شکنجه ت کنن ...

وای یه جور گفتی دوباره ترسیدم..من اگه باوجود بواسیر دومی طبیعی میزاییدم فک کنم میمردم صد در صد 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پست بودنشکایت میکردی

شکایت که کردیم بجایی نرسید

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
برای من خیر سرشون دانشجوی پزشکی بودن مشت میکوبید به زانوهام و با داد و توهین میگفت پاتو بنداز تا معا ...

وای ناراحت شدم 😞باید به رئیس بیمارستان شکایتشو میکردی 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من اصلا درد زایمان اول فراموش نکردم و نخواهم کرد اصلا قابل توصیف نیست ولی دومی سزارین کردم گفتم اگه ...

منم سزارین شدم دومی ولی چرا برای ما همچین چیزی نبود...من فقط بیهوشی یادمه و وقتی آوردن اتاق به هوش اومدم اصلا فشار اینا اصلا،یه سوند بود که اونم چندشم میشد گفتم پرستار اومد جداش کردازم همون لحظه

وای ناراحت شدم 😞باید به رئیس بیمارستان شکایتشو میکردی

مقصر اصلی خود رییس بیمارستان بود که بعدم مدارک رو از پرونده برداشت و شکایتم بجایی نرسید

ولی بخاطر عذاب وجدانش بچه دومم رو بلافاصله تا با خبر شد باردارم مجوز سزارین داد که زیر نظر یه دکتر دیگه همون بیمارستان انجام شد

من بچه 3 کیلو و ۵۵۰ بود😭😭والله خدا باید بهشت و همون لحظه میداد بهمون میگفت بیا برو از الان..

من دخترم ۳۷۸۰ بود 🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
برای من خیر سرشون دانشجوی پزشکی بودن مشت میکوبید به زانوهام و با داد و توهین میگفت پاتو بنداز تا معا ...

وای عزیزم،منم کیسه آبم خودشون پاره کردن ،فک کردم خون داره ازم میریزه داشتم سکته میکردم ،چون من سنم کم بود هیچ چی نمیدونستم از زایمان،آمپول فشار واقعا بد ،شما بواسیر نگرفتی؟ من همون روز بخاطر فشار زیاد به مقعد گرفتم بخاطر آمپول مزخرف ،یک ساعته هم زایمان کردم ..من اونروز رفتم ببینم چرا لکه بینی دارم بردنم اتاق زایمان😐من هیچی نبرده بودم لباس و وسایل  خانواده مم خبر نداشتن 

من پرده گوشم پاره شده بود و بنظرم اون دردش از درد زایمان بیشتره ولیخب زایمانم خیلی درد داره خداخودش ...

نه خواهر 😄😄اون لحظه حس می‌کنی دیگه نمیتونی ولی راه گریزی نیست،مجبوری بمونی تا تموم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین عزیزم درد زایمان با ریتم بدن هر کسی فرق داره بعدش هم که اون کسای که در دوران بارداری دست به سیاه و سفید نزدن و فقط خوردن و خوابیدن صد در صد زایمان سختی خواهم داشت پیاده روی روزانه خوردن غذا های مقوی و انجام کار های سبک و ورزش مخصوص زنان باردار و دم کردن زعفران 2 روز قبل زایمان تاثیر زیادی داره اگه این کار ها رو انجام بدی خیلی زایمان راحتی خواهی داشت 

درد زایمان اولم کنار رونهای پام منقبض میشد و خیلی شدید بود..تنفس با اکشیژن خیلی به تحملش کمک میکرد،زایمان دوم،مثل درد پریود بود ولی تو فاز آخر زایمان دردها بیشتر شد..اونجا هم ماما همراه بهم گفت وقتی دردت شروع شد،مثل شمع فوت کردن،تند تند فوت کن..خیلی کمک کرد

کلا ماما همراه خوب بگیر،خیلی خوبه

با هیچ درد دیگه ای قابل مقایسه نیست👀البته من شنیدم با درد شکستگی کل استخون ها برابره البته 

دردا دائمی نیست میره میاد خدا خیییلی کمک می کنه و اینکه بعدش یه اتفاق خیلی قشنگ میفته نینی بقل می کنی و یادت میره دردارو⭐️

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻