2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 52733 بازدید | 700 پست

من به اندازه یه بند انگشت بیرون دوبند انگشت داخل مقعد بواسیر داشتم

خیلی درد کشیدم بعد جراحی هم ک خیلی درد داشتم

درد طبیعی ب این اندازه هم نیس؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

وای عزیزم،منم کیسه آبم خودشون پاره کردن ،فک کردم خون داره ازم میریزه داشتم سکته میکردم ،چون من سنم ک ...

آره منم از همون موقع درگیر شقاق و هموروئیدهستم. اتفاقا چند روزه دوباره عود کرده و حسابی دارم عذاب میکشم

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون زایمان سختی داشتم به شدت بعدش روانی شدم روانی و بی اعصاب ببین مثل اینه به حد مرگ شکنجه ت کنن ...

منم واقعا دلم میسوزه واسه کسی که طبیعی زایمان کنه بخدا 

۳تا طبیعی داشتم اولی به شدتت دردآور و عذاب جهنم بود 

دومی عالییییی 

سومی مردم و زنده و شدم 

من راحت رفتم سزارین اصلا طبیعی فکرش نمیدونستم کنم حتی بعد ده سال پاپ اسمیر هنوز نرفتم اون روز رفتم دکتر زنان گفت بیا بی حسی برات میزنم با دستگاه کوچیک برات پاپ میگیرم هنوز میترسم در این حد ترس من حتی از معاینه ساده ساده میترسم 

شما زایمانت خیلی راحت بوده..من کاملا احساس میکردم دارم به دوقسمت تقسیم‌میشم

راحت هم نبود 

ولی من کلاس های آمادگی زایمان میرفتم و ورزش میکردم 

همون تو زایشگاه هم به جای جیغ و داد ورزش میکردم و نفس عمیق میکشیدم

آره منم از همون موقع درگیر شقاق و هموروئیدهستم. اتفاقا چند روزه دوباره عود کرده و حسابی دارم عذاب می ...

من اگه مثل الان اینترنت و این مسائل بود اطلاعات کسب میکردم اصلا زایمان طبیعی نمیرفتم چون دهه شصتی و اونموقع گوشی نداشتم کلا...یبوست میشی حتما ؟ چون یبوست باعث میشه اذیت شی ،منم چند روز پیش یبوست شدیدی گرفتم شیافم کار ساز نبود کلی خون ازم اومد..خدا لعنتشون کنه این بلا بخاطر اونا 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من راحت رفتم سزارین اصلا طبیعی فکرش نمیدونستم کنم حتی بعد ده سال پاپ اسمیر هنوز نرفتم اون روز رفتم د ...

جالبه من همین حس را نسبت به سزارین داشتم از اینکه شکمم ببرن شدید می ترسیدم 

هنوزم اگه یه بریدگی کوچیک پیدا کنم خیلی ترس دارم

من اگه مثل الان اینترنت و این مسائل بود اطلاعات کسب میکردم اصلا زایمان طبیعی نمیرفتم چون دهه شصتی و ...

فکر نکنم بشه دلیلش را زایمان طبیعی صددرصد گفت

من دوتا زایمان طبیعی داشتم ولی اینجوری نشدم برعکس خواهرم که سزارین هست درگیر شده

اولش کمه دردش رفته رفته بیشتر می شه آخر آش دیگه انقبلض ها هر ۵ دیقه تکرار می شن ونزدیک ژایمان تقریبا هر یه دیقه اون موقع فقط زورت به جیغ می رسه خیلی سخته ولی زایمان اولی سخته بقیه خیلی راحتن

زایمان 

یک درد جانکاه اما گذراست 

من خوشحالم که این دردا کشیدم گرچه سز شدم بعدش

چون تجربه ش کردم 

دردش برای همه متفاوته 

برای من شدید بود واقعا

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

وااااای خانما روز زایمان چه کشیدید واقعا قهرمانید، ۲۳ سالمه و خرداد زایمان طبیعی داشتم مثل درد زیر دل بود ولی شدید و جیغ نزدم با ورزش اب گرم و تنفس اصولی و از همه مهمتر ذهن اماده و آگاه زایمان کردم و جز بهترین و قشنگ ترین روزای عمرم شده، درد زایمان خیلی قشنگه شروع اوج و پایان داره و ثانیه ای جا به جا نمیشه اونجا خدا رو دیدم که چقدر زیبا انسان رو خلق کرده موقع کاهش درد به جای جیغ میگفتم یا زهرا و خدا، بعد ۵ سانت هم درخواست گاز انتونوکس بده یعنی اب رو اتیشه دیگه درد حس نمیکنی یا خواستی اپیدورال بزن. از رواشای دارویی کاهش درد راحت میتونی استفاده کنی، من تا حد تلاشم فیزیولوژیک پیش رفتم تو ۶ سانت گفتم گاز انتونوکس میخوام ۲۰ دقیقه بعدشم فول شدم و بچه کرون کرد و اومدددد به خاطر ورزش و آمپول فشار و خوردن خوراکی تا آخر انرژی داشتم