بعضیا میگن شکستن چندین استخون.. خب اخه مگه من تا حالا استخونم شکسته ک بدونم دردش چه جوریه؟
بعضیا میگن در حد شکنجه... اخه مگه من و شما شکنجه شدیم ک بدونیم دردش چه شکلیه
توروخدا یه نفر دردشو برام یه طوری تشبیه کنه ک بفهمم، همه میگن وحشتناااکه! اوکی ولی خب دردش کجاس؟ چه جوریه؟ هیچ درک و تصوری ازش ندارم نمیفهمم مثلا کجای ادم شددددیدا درد میگیره چه حسی داره این انقباضا؟
برای این کار باید ورزش های مخصوص زایمان رو انجام بدی
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سوالتو درد باید ببخشید مدفوع هم میاد منطورم اینه که شکم ادم کار میکنه؟قبل اینکه ادم بره بیمارستان ...
والا چجوری بگم اسهال نشدم ولی فک کنم ببخشید گلاب به روت یه بار دسشویی کردم ولی بقیه رو احساس میکردم دسشویی دارم ولی نداشتم دسشویی هم فرنگی بود سنگش سرد مینشتم روش یه حس بدی تموم وجودمو میگرفت
یه چیز دیگه هم بگم راجب زایمان طبیعی من وقتی زایمان میکردم زمان کرونا بود تو بیمارستان به هرکی یه اتاق شخصی میدادن همراه هم میتونست پیشت بمونه تو اتاق حمام و دستشویی در اختیارت گذاشته بودن اب گرم حمام خیلی دردم و کاهش میداد فقط به شکم و کمرم اب گرم میگرفتم شما هم تحقیق کنین یه همچین بیمارستانی برین در ضمن بیمارستان دولتی بود خصوصی نبود (بیمارستان علوی اردبیل)شاید باورتون نشه مامان من تا لحظه زایمان پیشم بود وقتی بچه داشت میومد تحمل نکرد رفت بیرون
منم سی و یک هفتمه بشدت ترس از زایمان دارم شبا از فکر و خیال خوابم نمیبره نه سزارین دوس دارم بشم نه طبیعی
همش میگم اخه چرا بچه دار شدم ؟واقعا ارزش اينهمه سختی کشیدن رو نداره بخدااااا از شوهرم متنفرم که کلی اصرار کرد تا براش بچه بیارم ، همش میگم ای کااااش ازش جدا میشدم ولی با زور و اصرارش باردار نمیشدم
به خدا میخونم دارم تعجب میکنم چرا یه آدم باید این ظلم بزرگ رو در حق خودش بکنه وقتی سزارین هست میبرن خیلی راحت یا بیهوش میکنن یا بی حس شما هیچی متوجه نمیشی بهوش میای. یه چند ساعت اول یکم درد داری فقط بعدش هم تا یک هفته یکم درد داری و تموم چرا باید آدم این همه دردو تحمل کنه اخه درکل من به خاطره همین پروسه زایمان دیگه باردار نمیشم مگه عقلم کمه
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......