2777
2789
عنوان

کیا تو مجردی خاستگاریاشون به هم میخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 59 پست
منم خیلی تو ازدواجم مشکل میوفتاد و نمیشد حالا سختگیری خودمم زیاد بود خلاصه که اخرین دختر تو فامیل که ...

مرسی از دعات خیلی احتیاج داشتم اینو بشنوم 🌹🌹😔

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم موردهایی پیش اومد بعضیاشون رفتن و دیگه نیومدن...

علتشو نمیدونم ولی یکیشون حس میکنم خواهر و مادرش نپسندیدن منو

مادر یکیشون چون با خالم اینا همسایه بودن و مشکل داشتن رفتن و دیگه نیومدن

بعضیام بودن که من نپسندیدم

البته من ۷ ساله ازدواج کردم بچه هم دارم شوهرم و من از طریق یه واسطه بهم معرفی شدیم انصافا شوهرم بین خواستگارام بهترین بود🫠هم به لحاظ شغلی ،هم به لحاظ ظاهر و اندام

من حرز سوره احزاب گرفتم بین یکی از لباسام گذاشتم به نظرم همون جواب داد

حرز سوره احزاب از کجا باید بگیرم ؟ یعنی خوده سوره احزاب روی کاغذه؟

برا منم موردهایی پیش اومد بعضیاشون رفتن و دیگه نیومدن...علتشو نمیدونم ولی یکیشون حس میکنم خواهر و ما ...

اااا خیلی هم عالی 😍👌 ❤️ اینا رو می‌شنوم امیدوار میشم 🌹

شاید ب صلاحت نیستن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم فردای نامزدی بهم خورد 

سر مهریه

پدرم وسایلشون رو فرستاد 

اما همسرم پافشاری کرد و دو هفته بعد آشتی شد و عقد کردیم 

کاش الان هم مثل اون موقع ها براش مهم بودم .

میگه هستی اما اینقدر تو روزمرگی زندگی و چالش‌هاش غرقیم که خدا میدونه

منم همیشه به هم میخوره نمیدونم دلیلش چیه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
ما اولا به فامیل هیچی نگفتیم فقط دیقه نود دعوت کردیم بیان عقد بعدشم سوره جن و یاسین بذار هر روز تو خ ...

اگه با هندزفری بذارم میشه ؟ تو خونه بیشتر اوقات شلوغه یا اگرم باشند خوابن و کار دارند بقیع