2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 14269 بازدید | 509 پست

ببین من تا چهارسانت درد خاصی حس نمیکردم!!

ازم nst که میگرفتن میگفتن الان انقباض داری! جالبه حس نمیکنی

اینا بخاطر ورزش بود

درد خفیف پریودی داشتم

از پنج شش سانت به بعد دردم بیشتر شد

اوج درد هم از هفت تا ده سانت هست

من دوساعت درد شدیدددد داشتم

سر بچه بالا بود و اگر میدونستم که ورزش مخصوص داره حتما انجام میدادم

چون ماماهمراه نداشتم نفهمیدم

دردش همون شبیه درد پریودی شروع میشه

من بیقرار بودم خیلیییییی زیاد

دلم میخواست از تخت بلند شم و خودمو حرکت بدم

مثل درد پریودیه خیلی شدید

حالا وسط اون درد حسابی معاینه هم میشی🤣

سخته

نمیگم سخت نیست

اما خیلی حس نابیه🥹

اخه دلم نمیاد طلامو بفروشم برای سزارین😞شاید حق با تو باشه ولی خب من دیگه تسلیم شدم فقط به توصیه مام ...

نه مطمئن باش اپیدورال نمی‌زنند باید قبلش بخری.منم زایمان طبیعی داشتم ولی راضیم انگار دارن کمرتو از وسط نصف میکنن حالا من پریود هام خیلی درد ناک بود به طوری که زمین رو گاز میزدم ولی خب درد زایمان تا نری نمی‌فهمی .ولی خوب شد سزارین نکردم عوارضی هم تا به حال نداشتم فقط بیمارستانت خصوصی باشه ماما و دکترت خوب باشه بهترین خاطره میشه واست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار تجربه کردم دوبازم نصفه و نیمه 

اولش مثل درد پریودی شروع میشه هر چی به زایمان نزدیک میشی بیشتر و بیشتر میشه  اینجوریه که مثلا یک دقیقه میگیره پنج دقیقه ول میکنه هر چی میگذره زمان انقباض بیشتر و بیشتر میشه یادمه اون لحظه که انقباض ولم میکرد از خستگی دلم میخواست بخوابم تا چشمامو رو هم میزاشتم دوباره دردم شروع میشد ..دیگه به آخراش که میرسی کلا میگیره ول نمیکنه  من جوری داد که نه نعره میزدم که خودم صدای خودمو تا به اون زمان اونجوری نشنیده بودم !! فقط چشمم به ساعت و دهن دکتر و پرستارا بود که وقتس سوال میکردم چقدر مونده دنیا بیاد میگفتن هنوز چند ساعتی مونده !!انگار ساعت تکون نمیخورد ! آخرش که بچه میاد تو لگن سخترین لحظه زایمانه همون لحظه که به شکستن استخون تشبیه میکنن بعضیا اون لحظه خیلی طولانی نیست شاید چند دقیقه ولی اوج درده و نا خوداگاه هم زور میزنی هم یه جیییغ عجیب !! بعدم که بچه دنیا میاد انگار از مادردوباره  زاده شدی سبککککک خوش حال هم از دیدن بچه هم از اینکه تونستی درد زایمان رو پشت سر بزاری البته برای من بخیه هم خیییلی دردناک بود 

😂😂اشکالی نداره من خودم خواستم واقعیت رو بگن بهتر از امید واهیهمرسی عزیزم اپیدورال نکردن از طرافیان ...

چرا یکی از دوستام انجام داد

اونم مثل من موقع درد نمیتونست رو درد بخوابه و بیقراری میکرد

ولی چون اپیدورال کرده بود نمیتونست تکون بخوره و این سخته

اون سزارین لحظه اخری اورژانسیه و هزینه نداره ولی سزارین اختیاری اونم الان فقط و فقط بعضی بیمارستانای ...

بیمارستانای خصوصی هم قبول نمیکنن سزارین ، من زایمان سومم هر جا رفتم قبول نکردن ، گفتن باید بیایی درد بکشی تونستی زایمان میکنی نتونستی دیدیم بچه در خطره شاید بردیمت سزارین 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
با احترام به همه اگه پول بیمارستان خصوصی نداشته باشم عمرا یه بچه بیارم تو دنیایی که بدون پول نمیشه ز ...

اره خب ادمی ک فقیره حق نداره یکی دیگه رو بدبخت کنه ولی بحث فقط پول بیمارستان خصوصی نیس بحث سر زیرمیزی هنگفتی ک دکترا میگیرن تا عمل کنن ک هزینش از بیمارستانم بیشتره و شده راه کاسبیشون اینه ک به ادم زور میاد پول بیمارستانو داری ولی بیشتر از پول بیمارستانو باید زیرمیزی بدی ب دکتر ک حاضر شه بیاد اختیاری عمل کنه

من سه تا زایمان طبیعی داشتم .دردش مدام نیست میگیره و ول میکنه ،تا حالا اسهال داشتید ؟موقع اسهال شدید ...

راستی اونجا که گفتم اسهال ، دشویی نداری ها ، ولی حس داری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نه مطمئن باش اپیدورال نمی‌زنند باید قبلش بخری.منم زایمان طبیعی داشتم ولی راضیم انگار دارن کمرتو از و ...

بیمارستانی ک قراره زایمان کنم رایگان میزنن رفتم زایشگاه با خود مسعولش صحبت کردم اتفاقا خودشم توصیه میکرد بزنم و میگفت ما وقتی مادرا4سانت میشن توصیه میکنیم براشون بزنیم از ترس عوارضش خودش نمیخوان بزنن

الان دیگه اونقدر سخت میگیرن ک باید دلیل موجه پزشکی باشه ک سزارین کنن دیگه حالا فوبیای زایمان براشون ...

من سال 97 بیمارستان صارم تهران بودم الانو نمیدونم فقط میتونم بگم نرو طبیعی چرا باید درد بکشیم که چی بشه زایمان باید خاطره خوب بسازه نه عذاب ببین بقیه چی میگند استخونمون شکست ماشین از رومون رد شد.. 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اره خب ادمی ک فقیره حق نداره یکی دیگه رو بدبخت کنه ولی بحث فقط پول بیمارستان خصوصی نیس بحث سر زیرمیز ...

میگم عزیزم واسه من نگرفت چیزی انشاالله هر چی که خیرو صلاحه برات پیش بیاد سزارین تو ریکاوری پمپ درد تجربه خیلی خوبی بود برام از سزارین

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من دهانه رحمم کوتاهه و نباید زودتر از این ورزشو شروع میکردم خطر زایمان زودرس داشتم

عهههه پس ممکنه راحت زایمان کنی

اون دوستم که گفتم نسبتا راحت زایمان کرد هم طول دهانه رحمش کوتاه بود