2777
2789
عنوان

چرا یه دایی نباید خواهرزادشو بغل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 75 پست
جاری منم اینجوری بود ،برادرشوهرم جرعت نداشت جلوش بچه های منو بغل کنه و ذوقشون کنه

جاری من نه تنها شوهر خودش بلکه نمیتونست ببینه برادرشوهرای دیگم و مادرشوهر پدرشوهرم بچه منو بغل میکنن

وا چه حرفا شوهر منم پسرمو بغل میکنه مادرشوهرم میگه بغل نکنید جلو نوه م پسر خواهرشوهرم اونجاس ۸ سالشه ...

تو به خاطر خدا رعایت کن که دله اون بچه هم نشکنه...فوقش چندساعت اونجایین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من نه تنها شوهر خودش بلکه نمیتونست ببینه برادرشوهرای دیگم و مادرشوهر پدرشوهرم بچه منو بغل میکنن

اینم همین بود 

خدارحمتش کنه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من زنداداشمم همینطوریم خیلی مهربونه به داداشم میگه خواهرزادت اومده تو دایی هستی باید ذوق کنی بغلش کن ...

واقعا این روابط به دو طرف بستگی داره. اگه دو طرف خوب باشن هیجوقت تنش به وجود نمیاد

الهی به امید خودت...  
تو به خاطر خدا رعایت کن که دله اون بچه هم نشکنه...فوقش چندساعت اونجایین

من اره 

ولی اینکه به بقیه نمیگه ناراحت کننده س 

فقط به ما میگه 

در صورتی که این بچه همش بغل من هست 

بعد مگه میشه شوهرم پسرمو بغل نکنه بچه دو سه ساله بود !!!

جای دیگه چی توی جامعه مدرسه و ...

به نظرم کلا روش مادرشوهرم اشتباهه بهشم گفتم نکن حساستر کردی بچه رو 

گوش نمیده 

یا بهش الکی میگه بابات تو رو فروخته با ما رفته 

اونا طلاق گرفتن از هم این اینجور میگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چ ربطی داره 😐😐 😐 😐 😐

میگم یعنی بچه نیستن دیگه،قشنگ دوتایی بمن حسادت میکنن و کرم میریزن

اگه همگی خونه مادرشوهرم باشیم حتی بلند نمیشن یه لیوان جابه جا کنن مامانشونم بدتر از خودشون میگه به بچه های من کار نگید،عملا من میشم نوکرشون ببر بیار بشور اینام گوشی به دست دوطرف شوهرم میشینن

بعضی عروسا میان توو زندگی پسر طرفُ بی حس میکننچرا خندیدی؟ چرا بغل کردی؟ بوس نکن خانوادتو فراموش کن چ ...

دقیقا واقعا برام اینقدر خودخواهی برام قابل درک نیست درصورتی که ما رابطمون با عروسمون خوبه ولی خودشو از چشمم انداخت .آخه اینقدر بچه من خودم شوهرم خواهرزاده برادر زاده داره ممکنه بچه بیاد طرفش به شوهرم بگم برش دار بچه داره نگات میکنه آخه مگه چقدر تو این دنیاییم که اینقدر دیدمون کوچیک باشه فقط خودمونو ببینیم