2777
2789
عنوان

چرا یه دایی نباید خواهرزادشو بغل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه حسادت ...

اما اینکه چی باعث شده تا این حد حسود باشه هم مهمه

مثلا من به شخصه عاشق اینم خواهرشوهرم نینی دار بشه میمیرمممم براش چونکه باهم از دوتا خواهر هم نزدیکتریم و دوسش دارم.

احتمالا زنداداش شما یه رفتار غیر منطقی یا سوء تفاهم دیگه وگرنه حسادت تا این حد طبیعی نیست

الهی به امید خودت...  

وا چه حرفا 

شوهر منم پسرمو بغل میکنه 

مادرشوهرم میگه بغل نکنید جلو نوه م 

پسر خواهرشوهرم اونجاس ۸ سالشه 

بعد توی خونشون برا ما ممنوع کرده بگیم مامان جان و ...اسم مامان بابا میگه نیارید 

طلاق گرفتن بچه رو گذاشتن رفتن دوتایی 

مثلا من میخوام به پسرم بگم برو پیش بابات 

میگم برو پیش دایی رضا 

این کاراش خیلی رو مخ هست 

مسخره بازی هست 

ولی توی خونه اونا میریم رعایت میکنیم 🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کاش میگفتی بچه یا مامان بچه😂

باورم نمیشه واقعا 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

شاید اخلاق بچشو میدونه این تجربه خودمه میگم دختر من مثلا من بچه های کوچیک فامیل رو بغل کردنی یا بوس کردنی اصلا کاری نداشت وهیچی نمیگفت ودقیقا ۳ سالش بود دیدم هروقت بچه کوچیک میبینه دلش میخواد اذیتش کنه یا بزنه که بعدا خودم ریشه یابی کردم دیدم این حسودی میکرده میریخته تو خودش ولی چیزی نمیگفته 

خب معلومه حسادت ...اما اینکه چی باعث شده تا این حد حسود باشه هم مهمهمثلا من به شخصه عاشق اینم خواهرش ...

من زنداداشمم همینطوریم 

خیلی مهربونه به داداشم میگه خواهرزادت اومده تو دایی هستی باید ذوق کنی بغلش کنی و ...

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔