2777
2789
عنوان

چرا یه دایی نباید خواهرزادشو بغل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 75 پست
واقعا این روابط به دو طرف بستگی داره. اگه دو طرف خوب باشن هیجوقت تنش به وجود نمیاد

درسته 

من زنداداشم گاهی بحث میکنیم ولی با صحبت حل میکنیم و سریع معذرت خواهی میکنیم بینمون ناراحتی نمیزاریم بمونه اگه من حرفی بزنم میاد به روم میگه ازت ناراحتم واسه اون حرفت و من ازش معذرت خواهی میکنم که شاید حالم خوب نبوده شاید هواسم نبوده وتوضیح میدم  ... خودمم همینطور 

ادم به اون درک و شعور برسه راحتترم میتونه زندگی کنه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دوست دارم بدونم چرا حس تنهایی کردی قصد بدی ندارم

شما فکرکن تازه عقد کردی و رفتی خونه مادرشوهر،خب طبیعتا غریبی اونجا 

بعد دوتا دختر هی میچسبن به شوهرت و نمیزارن کنارش باشی،خب احساس تنهایی میکنی

یا مثلا میرفتیم مهمونی سمت خانواده شوهرمم همینطور بود اونم منی که تازه وارد خانوادشون شده بودم،واقعا سختم میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته من زنداداشم گاهی بحث میکنیم ولی با صحبت حل میکنیم و سریع معذرت خواهی میکنیم بینمون ناراحتی نمی ...

چه خوب. اینجوری خیلی بهتره تا ادما بریزن تو خودشونو و کینه بگیرن.

الهی به امید خودت...  
میگم یعنی بچه نیستن دیگه،قشنگ دوتایی بمن حسادت میکنن و کرم میریزناگه همگی خونه مادرشوهرم باشیم حتی ب ...

ببین به اینکه کمک نمیکنن کارشون اشتباهه

ولی قبل از اینکه شما وارد اون خانواده بشی همسر شما داییشون بوده

و متاسفانه انقد تابلو بازی درآوردی اونا از قصد کارایی میکنن که حرصتو بیشتر در بیارن

حس تنهایی تو جمعیت واقعا سخته متوجه حرفت میشم چرا باهاشون ارتباط نمیگیری

چون نمیخوان،مامانشونم نمیزاره البته

حس میکنم فکر میکنن من هووشونم،حتی مادرشوهرم جرات نداره پیش اون دوتا بمن چیزی بده،یکبار یه پارچه بهم داد انقد اینا جیغ و گریه کردن که دادم بهشون من

من اره ولی اینکه به بقیه نمیگه ناراحت کننده س فقط به ما میگه در صورتی که این بچه همش بغل من هست بعد ...

کار مادر شوهرتون خیلی اشتباهه ما هم تو فامیل اینطور بچه ای بود پدر مادرا جلو اون بچه ،حق نداشتن بچشونو بغل کنن حتی تا بزرگسالی همه ی اون بچه ازون بچه ای که پدر نداشت متنفر شده بودن شوهرشما هم بچه خودشو بغل کنه هم خواهرزادشو دلیل نمیشه به بچه خودش محبت نکنه اونجا 

دقیقا واقعا برام اینقدر خودخواهی برام قابل درک نیست درصورتی که ما رابطمون با عروسمون خوبه ولی خودشو ...

خودخاهی زیاد باعثش میشه

فقط همه منو دوست داشته باشن به من توجه کنن

هیچ کس دیگه حق نداره توجه شوهرمو داشت باشه

والا من بچه ندارم ولی بدمم میاد خواهرزاده های شوهرم هی میچسبن بهش ،۱۴سالشونه و دخترن یکیشون اینور دا ...

چه قدر حسودی !!!

حالا این همه خونه پیش هم هستید حالا مگه چه قدر پیش میاد اون بیچاره ها پیشش باشن؟؟

ببین به اینکه کمک نمیکنن کارشون اشتباههولی قبل از اینکه شما وارد اون خانواده بشی همسر شما داییشون بو ...

بخدا اصلا من اینطور ادمی نیستم،انقد که من واسه اینا کادو و اینا خریدم داییشون تو مجردی نخریده بوده 

واقعا اسمش حسودی نیست،اونا جایگاه منو کنار شوهرم اشغال میکنن تو مهمونی عروسی و...حتی تو فیلم عروسی خ ...

اونا با دایی‌جان عادت کردن قبل از اینکه شما ازدواج کنید

با شوهرت تو خونه صحبت کنه که حواسش به تو هم باشه

تا تو جمع اونا احساس غریبی نکنی

مثلا بهت بگه عزیزم بیا بشین پیش خودم

تا اونا هم یه کم خودشونو جمع کنن و بدونن که دایی هم زن داره به زنشم باید اهمیت بده

چه قدر حسودی !!!حالا این همه خونه پیش هم هستید حالا مگه چه قدر پیش میاد اون بیچاره ها پیشش باشن؟؟

حسود نیستم ،ایناییم که گفتم واسه دوران عقدمون بود من تو خونشون غزیب بودم واقعا تنها یه گوشه مینشستم