2777
2789
عنوان

بنظرتون من اشتباه کردم یا صاحب خونمون فضول و پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
ما دوازده سال آپارتمانی بدون صاحب خونه بودیم خیلی راحت بودیم کسی بهمون کار نداشت امسال اومدیم یه خون ...

واب ماهم این سری صابخونه وعروسش تو ساختمونمون هستن خیلی سخته اینجوری مادرشوهره هربار منو میبینه بد عروسشو میگه وبهم میگه با اون حرف نزن 😐درحالی که اصلا من اونو تا حالا دوبار دیدم وفقط سلام کردیم بهم نمیدونم فازش چیه 

ما دوازده سال آپارتمانی بدون صاحب خونه بودیم خیلی راحت بودیم کسی بهمون کار نداشت امسال اومدیم یه خون ...

میگم نکنه فکر کرده از عروساشه فضولیش گل کرده که ببینه با کی حرف میزنه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واب ماهم این سری صابخونه وعروسش تو ساختمونمون هستن خیلی سخته اینجوری مادرشوهره هربار منو میبینه بد ع ...

باز این مادره هر وقت منو میبینه فاز مذهبی داره اون دفعه به من میگه چاک مانتوت زیاد بازه بیار من بدوزم یا خودت بدوز از ترسش چادر سر میکنم 

یا دم اذان جایی برم میگه کجا میری نماز اول وقت از همه چی مهمتره 

اول اومدیم این خونه گفت اهل دود نباشین حالا میبینم پسرهایش یکی یکی میرن اتاق رو پشت بام تریاک میکشن مدام بوش تو خونه ماهست

باز این مادره هر وقت منو میبینه فاز مذهبی داره اون دفعه به من میگه چاک مانتوت زیاد بازه بیار من بدوز ...

وای خدا واقعا با صابخونه تو یه ساختمون بودن اشتباهه یکی نیس بگه به تو چه آخه انگار با مادرشوهر تو یه ساختمونیم میخوان به همه چی آدم برسن ۸😑😑😑😑

واقعا چطور به خودشون حق میدن برای آدم نظر بدن

آره واقعا اون سری صابخونه ما همون مادرشوهره منو بزور برد خونشون یه ساعت غیبت کرد گفت منم میام حالا من استرس گرفتم😭😭😭آخه یه جوری بود اخلاقشو دوس نداشتم دلم نمیخواد رفت وآمد کنم دائم بیاد پیله کنه