2777
2789
اگه قوز قرنیه داشته باشی اره عمل برداشتن عینک رو نمیکنن لیزیک و لازک رو

پس فارابی نرم؟ 

یعنی این همه پزشک فوق تخصص کاری برای عمل برداشت عینک قوز قرنیه انجام نمیدن؟ مطمئنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم سلام از یه هم درد و درد کشیده بازم خداروشکر ولــــــــی منم خیلیییی غصه میخورم من از ۱۷سا ...

سلام عشقم 

اره منم خیلی اذیتم اون عمل انجام دادم که قوز پیشرفت نکنه ولی خب دلم میخواد عمل حذف عینک کنم 

بنظرتون میشه انجام داد؟ من یک چشمم دارم دوتاش ندارن

و گفتن بیمارستان فارابی انجام نمیده حذف عینک قوز قرنیه رو 

سلام عزیزم سلام از یه هم درد و درد کشیده بازم خداروشکر ولــــــــی منم خیلیییی غصه میخورم من از ۱۷سا ...

و اون لنز خریدم گذاشتم ولی اصلا نتونستم تحمل کنم خیلی بد بود که برداشتم انقد حساس چشمم که سریع آب میزنع و ببینیم هم بد جوره سرم خیلی ضعیفه نمیتونم لنز تحمل کنم سر گیجه میگیرم حالا دلم میخواد عمل کنم هزینش زیاده

زن داییتون که انجام داد اون یک لنز چند شد؟

پس فارابی نرم؟ یعنی این همه پزشک فوق تخصص کاری برای عمل برداشت عینک قوز قرنیه انجام نمیدن؟ مطمئنید؟

اره 

تا زمانی که قوز قرنیه هست عمل لیزیک و لازک رو انجام نمیدن 

زنگ بزن بیمارستان بپرس جواب میدن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اصلا جواب نمیدن شماره هاش انگاری الکیه هر کار کردم نشدشما شماره داری ؟

از نت من زنگ میزدم جواب میدادن اطلاعات بیمارستان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️