عمل حذف عینک هم انجام میدن؟ ارزونه؟ یا کلا عمل لازک و لیزیک غیر رایگانه؟
همشو انجام میدن با بیمه
اره ارزونتر از بقیه جاهاس
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
سلام عزیزم سلام از یه هم درد و درد کشیده بازم خداروشکر ولــــــــی منم خیلیییی غصه میخورم من از ۱۷سالگی فهمیدم قوز قرنیه دارم و عینکی شدم و اول فرستادن تهران بیمارستان فارابی اخ ک چقدرر اذیت شدم خدایا میدونی راه دور خونه فامیل و الافیش ووو البته استرس بعد کی عکس گرفتن گفتند لنز سخت بزار ک رفتم خریدم و اومدم شهرستان اصلا نمیتونستم بزارم رو چشام از بس حساس بود ولیییی چه شفاف بود تو فک کن از ده فرسخی من مژه های بازیگره رو تو تلویزیون میدیم ولییی اصلا یه شال نمیتونیتم بتکونم چون پرزش رو لنز مینشست و تند تند اشک میومد بلاخره سرتو درد نیارم دکتر شهرم گفت برو مشهد رفتم تو سن ۱۹--۲۰بودم ک مشهد جای دکتر صداقت بعد کلی عکسبرداری گفت عمل کراس میکنم برات ک هر دفعه یه چشم برام انحام داد و عملش اینطور بود ک قوز را متوقف میکنه و نمیزاره پیشرفت کنه الان ده ساله عمل کردم و خیلی دلم میخاد عمل برداشت عینک رو برم ولی بعضیا میگن میشن بغضیا میگن نمیشه زنداییم میگفت من قرنیه ام نازک بوده اولا میگفتن نمیشه ولی بعد چند سال رفت کاشت لنز داخل یه چشم انجام داد الان اینقدررررر راضیه هنو یه چشم دیگش مونده میگه قلبم باز شده خدایا میشه منم بدون عینک چشام خپب خوب ببینه الهی آمین ببخشید طولانی شد خواستم کمی درد دل کنم
اگه قوز قرنیه داشته باشی اره عمل برداشتن عینک رو نمیکنن لیزیک و لازک رو
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️