2777
2789

خود من عقد داداشم بود قبلش مرغ درست کرده بودم عاشق سس مایونز هستم ولی وقتی خوردم حالم بد شد

بعدشم که دیگه پریود نشدم و مشخص شد

من دکتر میرفتم همون ماه آمپول زده بودم تا پری عقب افتاد عشق کردم رفتم بی بی چک زدم و بعدش آزمایش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش تراپیست میرفتم تازه حال روحیم خوب شده بود که دوباره بهم ریختم تراپیستم دو هفته بعد پریودم گفت نکنه حامله ای

حتی قبل موعدم فهمیدم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

من مجردم ولی خیلی دوس دارم حامله شم ببینم چه حسیه😐😂

وایییی یعنی بهترین حس دنیاه

وقتی لگد میزنه دلت میخواد درش بیاری بخوریش

نمیگم سخت نیست ها خیلی هم سخته ترس زایمان اش بماند

درد کمر و ترک های بارداری و بهم ریختگی صورت و چاقی......

ولی می ارزه وقتی تکون میخوره اینگاری دنیا رو میدن به آدم در کل خیلی دوستش دارم 

بچه اولیم رو رفتیم عروسی پسر خالم برگشتنی همسرم آژانس گرفت بریم خونه ماشین نداشتیم اون موقع ،بعد داخل ماشین دیدم بوی ماشین باعث حالت تهوم میشه شک کردم چند روز بعدش رفتم آز دادم دیدم بله سر دومی هم ۲۰روزی پری نشدم  رفتم آز دادم مثبت بود منشی بهم گفت چه بیخیالی تو خانم ۲۰ روزه پریود نشدی تازه یادت اومده بیای آزمایش بدی 😕😕😕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من بارداری کامل رو تجربه نکردم. 

و تجربه ام در مورد خودم شیرین نبوده

ولی در مورد دیگران هزاران خاطره شیرین دارم

چند تا همکار که توی شرکت متوجه شدن

دوستم که توی توالت هایپر استار بی بی چک زد

من در درونم کودکی پرورش ندادم ولی بارها شاهد شکفتن معجزه خدا توی دل و آغوش دوستانم بودم. شاهد رشد کردن نعمت های بی نظیر 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من پیش تراپیست میرفتم تازه حال روحیم خوب شده بود که دوباره بهم ریختم تراپیستم دو هفته بعد پریودم گفت ...

این تراپیست باید درکنار مطبش یه سنو هم راهدبندازه چه دقیق بوده 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔