2777
2789
عنوان

چطور فهمیدی یک کوچولو داره تو وجودت رشد میکنه بیا اینجا بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
وایییی یعنی بهترین حس دنیاهوقتی لگد میزنه دلت میخواد درش بیاری بخوریشنمیگم سخت نیست ها خیلی هم سخته ...

خداحفظش کنع براتت

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم خونه دوستم دارو افسردگی مصرف میکردم حالم خیلی بد بود 

دوستم تا منو دید گفت بارداریییی گفتم نه بابا 

گفت بخدا مژه هات جفت جفت شده 

سر حرفش رفتم بیبی چک زدم و فهمیدم باردارم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
بچه اولیم رو رفتیم عروسی پسر خالم برگشتنی همسرم آژانس گرفت بریم خونه ماشین نداشتیم اون موقع ،بعد داخ ...

من ۲ ماه پریود نشدم نرفتم دکتر چون فکر میکردم تنبلی تخمدان بهداشت بهم میگفت تنبلی داری

اینقدر دارو گیاهی اینام مصرف کردم چون سرفه میکردم شدید دکتر منو دید گفت نترسیدی با این سرفه ها سقط بشه جنین ات گفتم نمیدونستم خوب

من ۲ ماه پریود نشدم نرفتم دکتر چون فکر میکردم تنبلی تخمدان بهداشت بهم میگفت تنبلی داریاینقدر دارو گی ...

آخه پریودام منظم بود سر اون شک کردم حالا به قول منشیه اونموقع بیخیال بودم الان کافیه یه روز عقب بندازم سریع میرم آزمایش میدم اونم خونا نه بی بی  ترس رفته تو جونم چون سر هر دوتا بچه اصلا نفهمیدم چی شد کجا شد کی بود 🤕🤕🤕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

علائم پریودداشتم ولی نشدم رفتم ازمایش انقدربتام بالام بود فقط2ازموئدم گذشته بود

رفتم دکترگفت بنظرم خارج ازرحمه خداخدامیکردم راست بگه که رفتم سونودوتاصدای قلب شنیدم دیگه شدن دنیام

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این تراپیست باید درکنار مطبش یه سنو هم راهدبندازه چه دقیق بوده

قبلاً ماما بوده اخه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

واییییی خدااا بگردم الهیییدوتا یعنی چه حسی شیرینی داره🥺

مرسی اره خیلی حس خوبیه مخصوصاکه الان دارن تکونم میخورن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40