2777
2789
عنوان

خواستگاری دختر 10 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 131 پست
قشنگ برگرد به مادر شوهرت بگو که بگه بهشون که عصبانی شدن خانوادش ما از این رسما نداریمدختر ما بچست اص ...

خودمم موافقم می‌خوام بگم دخترم تا درسش تموم نشده و مستقل نشه عروس نمیکنم لطفا دیگه هیچ کس حرفی در موردش نزنه

هه چ افتخاری مگه تیزهوشان قبول شده ک افتخار میکنی؟ میخوای از الان دختر تو فکر شوهر بندازی پس فردا دی ...

اتفاقا خودم دانشگاه دولتی درس خوندم تحصیلکرده م...

تازه دخترم ندارم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم۱۲سالگی توی عروسی چندنفر به مادربزرگم گفتن میخوایم نوه تو نشون کنیم 

مادربزرگم به پدرم گفت پدرم جوری قاطی کرد دیگه از اون موقع تا الان کسی جرات نکرده اسم خواستگار توی خونه ما بیاره

بنظرم شوهرتون اگه جدی برخورد کنن و فامیل بفهمه دیگه این مشکل پیش نمیاد

خداروشکر که دخترتون مادر عاقلی مثل شما داره♥️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

منم۱۲سالگی توی عروسی چندنفر به مادربزرگم گفتن میخوایم نوه تو نشون کنیم مادربزرگم به پدرم گفت پدرم جو ...

مرسی عزیزم ولی مشکل اینجاست شوهرم اصلا با فامیلاش کوچکترین اخم و تخمی نمیکنه باید خودم جوابشونو بدم 

این موضوع پز دادن داره؟ بدتر سرشکستگی داره که اطرافیانت سطح پایین باشنبچه هم بشنوه ذهنش مشغول میشه

بله پز دادن داره

البته بنده سطح پایین نیستم اتفاقا تحصیلکرده ام هستم

اما مثل اینکه منظور منو خوب متوجه نشدین من نگفتم دخترمو تقدیم طرف میکردم اما تو دلم یه حس خوبی بهم دست می‌داد که دخترم خوشگل و نازه و خانمه از دید بقیه

وگرنه خودم ۲۲ ازدواج کردم و مخالف ازدواج زودهنگامم

میدونی می‌دونم دوباره بقیشون جرات میکنند بگن برای همین می‌خوام کس دیگه ای جرات نکنه بگه دوباره البته ...

بنظرم خیلی مودبانه بگین دخترم بچس همین

بعد این هزار خواستگارم بیاد همین حرف رو بگین 

همیشه حرفتو با احترام بگو 

میگی رسمشونه خب!!

همیشه تو هرکاری هرچیزی احترام باشه آخرش خوبه! 

تازه میگی شوهرت هم عزیزه بزا احترام شوهرتو خاطرشو بازم بخان 

از الان خودتو کنترل کن چون ۵سال دیگه که ۱۵ ساله شد واقعا خواستگار برا دخترت میاد و باید به خونسردی رفتار کنید

۱۴۰۴/۷/۱۸

فقط نزار دخترت بفهمه از درس اینا دور میشهبگو که تکرار نکنن نمی‌خوای دخترت متوجه بشه صداشم جایی در نی ...

نه اصلا این چیزی نیست که دخترمو درگیر کنم اصلا دنیاش یه چیز دیگست همش دوست داره برقصه و بازی کنه تو این فازا نیست