2777
2789
عنوان

خواستگاری دختر 10 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2629 بازدید | 131 پست
واقعیت من بودم خوشحالم میشدم🙃البته دخترمو به این زودیا شوهر نمی دادماما قطعا یه خوشگلی و نجابت و... ...

تو گویا از زمان هخامنشیان جا موندی

بچه ده ساله چی از نجابت میفهمه

پز میدی که بچه ات خواستگار داره

یا اکثر امام زاده ها به کجا پناه ببریم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بله پز دادن دارهالبته بنده سطح پایین نیستم اتفاقا تحصیلکرده ام هستماما مثل اینکه منظور منو خوب متوجه ...

بچه ۱۰ ساله اسمش روشه، بچه‌ست

اتفاقا حالت خانمانه نباید داشته باشه

اینکه کسی بگه بچه‌م مثلا از ۱۰ سالگی خواستگار داره و باهاش پز بده، نشون میده اون ادم و اطرافیانش سطح پایینن که خواستگاری توی سن ۱۰ سالگی براشون تعریف شده کلا

(استارتر منظورم شما نیستی، چون رد کردی و کلا مخالفی و پز ! هم نمیدی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۱۰ ساله اسمش روشه، بچه‌ستاتفاقا حالت خانمانه نباید داشته باشهاینکه کسی بگه بچه‌م مثلا از ۱۰ سالگ ...

میه من گفتم دخترمو تقدیم طرف میکنم

حرف میزاری تو دهن من!!!

گفتم خوشحال میشم که دخترم تو چشم برو و خوشگله همین🫡

بله پز دادن دارهالبته بنده سطح پایین نیستم اتفاقا تحصیلکرده ام هستماما مثل اینکه منظور منو خوب متوجه ...

اینقدر پز بده تا پزدونت جر بخوره 

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

اصلا به من نگفتن به مادشوهرم زنگ زدند

دختر منم ۱۱ سالشه 

از فکرش اعصابم خراب شد والا 

من جات باشم محکم میگم من زیر ۲۰ سال دخترمو نشون و ... نمیکنم البته چون شما میگی رسم دارن گفتم زیر ۲۰ وگرنه برای دختر خودم همه جا گفتم زیر ۲۵ سال

میه من گفتم دخترمو تقدیم طرف میکنمحرف میزاری تو دهن من!!!گفتم خوشحال میشم که دخترم تو چشم برو و خوشگ ...

مگه من گفتم چرا تقدیم میکنی؟ همون قسمتش که میگی خوشحال میشم و پز میدم که حالت خانمانه داره رو میگم

بحث اینه کسی که دختر بچه ۱۰ ساله رو خواستگاری میکنه، یه ادم سطح پایین و عقب افتاده‌ست، بنابراین اینکه کسی توی چشم این افراد رفته باشه و پسندشون باشه، افتخار نیست

بچه ۱۰ ساله اسمش روشه، بچه‌ستاتفاقا حالت خانمانه نباید داشته باشهاینکه کسی بگه بچه‌م مثلا از ۱۰ سالگ ...

کسی که خواستگار داشتم بچه ده ساله رو افتخار ببینه

معلومه در چه حدیه

بحث نکن خودت اذیت میشی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

تو گویا از زمان هخامنشیان جا موندیبچه ده ساله چی از نجابت میفهمهپز میدی که بچه ات خواستگار دارهیا اک ...

چشاتو وا کن ببین چی نوشتم

گفتم خوشحال میشم

ادامه ش نوشتم دخترمو به این زودیا شوهر نمی دادم

حس خوشحالی جرمه از دید شما؟