2777
2789
عنوان

خواستگاری دختر 10 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 131 پست
لطفاً بیاین نظر بدید چی بهشون بگم

همون جواب مادرشوهرت کافی بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت من بودم خوشحالم میشدم🙃البته دخترمو به این زودیا شوهر نمی دادماما قطعا یه خوشگلی و نجابت و... ...

عزیزم کسی که از دختر ۱۰ ساله ابتدایی خواستگاری کرده ی مریض جنسی عقب مونده بوده حتی مادر بزرگ ۷۰ ساله منم ۱۳ ازدواج کرده 

امیدوارم حرفات شوخی بوده باشه 

خیلی محترمانه بگو دختر من هنوز بچه‌است و اصلا درست نیست دربارش حرفی زده بشهچیز دیگه نگواونا شعور ندا ...

دقیقا ولی می‌خوام که دیگه تکرار نشه برای همین چی بگم که یکی دیگشون جرات نکنه بگه

واقعیت من بودم خوشحالم میشدم🙃البته دخترمو به این زودیا شوهر نمی دادماما قطعا یه خوشگلی و نجابت و... ...

هه چ افتخاری مگه تیزهوشان قبول شده ک افتخار میکنی؟ میخوای از الان دختر تو فکر شوهر بندازی پس فردا دیپلم هم نگیره بگه واخ ننه ترشیدم 

مامان منم پز میداد هنوز یادم میاد حالم بد میشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

نه عزیزم من خیلی ناراحت شدم دورادور دوربریا گفتند وقتی بزرگ بشه عروس ماست منم با خنده رد کردم ولی اینطوری که مستقیم یکی پیدا بشه نبوده 

این موضوع پز دادن داره؟ 

بدتر سرشکستگی داره که اطرافیانت سطح پایین باشن

بچه هم بشنوه ذهنش مشغول میشه

عزیزم می‌خوام دوباره تکرار نکنن

حالا بالفرض یکی دیگه هم بیاد، چون میگی رسمشونه دوباره رد میکنین. به نظرم سعی کن آروم باشی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

درسته اشتباه از اوناست که یه دختربچه انتخاب کردن اما میگی رسمشونه چ لزومی داره اعصابتو خراب کنی خیلی ...

میدونی می‌دونم دوباره بقیشون جرات میکنند بگن برای همین می‌خوام کس دیگه ای جرات نکنه بگه دوباره البته شوهرم توی فامیلشون خیلی عزیزه اینم بی تاثیر نیست

عزیزم کسی که از دختر ۱۰ ساله ابتدایی خواستگاری کرده ی مریض جنسی عقب مونده بوده حتی مادر بزرگ ۷۰ ساله ...

نه حرفام شوخی نیس...

اتفاقا تحصیل کرده هم هستم....

اما بعضیا از این مورد در جهت شخصیت دادن و بزرگنمایی دخترشون استفاده میکنن که دخترم نازه و خوشگله از الان کلی خواستگار داره...

وگرنه من خودم مخالف ازدواج زودهنگام دخترام

بعضی از مادرا هم بدجور جبهه میگیرن ....

من خودم تو فامیلامون دیدم دختر یارو  از ۱۵ سالگی خواستگار داشت مادره انقد بد با خواستگارا برخورد میکرد که به چه جرأتی اومدین خواستگاری دخترم....همه از مادر دختره بیزار شدن

نتیجه اینکه دخترش با اون همه زیبایی و کمالات حتی تو سن بالای ۲۵ بخاطر اخلاق بد مادرش خواستگار هارو از دست داد و الان ۴۵ سالشه و مجرد

نمیگم ازدواج دستاورده اما خب یه مادر با سیاست میتونه دخترشو رو کاخ پادشاهی بنشونه