2777
2789
عنوان

خواستگاری دختر 10 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزومی نداره عصبانی بشین بلکه با ارامش بهشون تفهیم کنین که دخترتون بچه هست ،اینطوری بهتر متوجه میشن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

حالا اگ خوب بودن یچیزی من یکیو میشناسم دختره ۱۳ ساله جثه ی زن متاهل وبزرگ داشت انگار ۳۴ سالشه شوهرش دادن از روستا اومد شهر زندگیش از این رو ب اون رو شد قیافش انقد زشت وسیاه بود ودماغ گنده بشدت چش ریز الان انقد خوشگل شده زندگیش عالیه براهمه نمیشه ی نسخه پیچید

عصبانیت نداره. خیلی محترمانه بگو دخترم کوچیکه عروس نمیکنم. تمام

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

واقعیت من بودم خوشحالم میشدم🙃البته دخترمو به این زودیا شوهر نمی دادم

اما قطعا یه خوشگلی و نجابت و...چیزی تو وجود دخترم دیدن که خوششون اومده ازش خواستگاری کردن

اتفاقا با افتخار پیش بقیه پز میدادم میگفتم وااااای دخترم هنوز بچه س ...ازش خواستگاری میکنن اه خجالتم خوب چیزیه🫠🥴

اصلا نمی‌دونم دقیقا کدوم فامیلشونه نمی‌خوام باهاشون برخورد داشته باشم

به مادر شوهرت التیمات بده این فامیلای غربتی اش جمع کنه و دیگه نبینم‌پیغام پسغام بفرسته بگه کسی اومده بگو به فاميل شما دختر نمیدم 

درسته اشتباه از اوناست که یه دختربچه انتخاب کردن اما میگی رسمشونه 

چ لزومی داره اعصابتو خراب کنی خیلی محترمانه بگو دخترم هنوز بچس و قصد ندارم تا بزرگ شدنش شوهرش بدم 

بابا قوی باش اعصبانیت ضعیف بودنتو نشون میده

۱۴۰۴/۷/۱۸